Bărbat rătăcit într-o comună din Vaslui, căutat timp de 9 ore de jandarmi, poliţişti şi angajaţi ai Romsilva. Cum a fost găsit

0

Un bărbat de 31 ani care a anunţat la 112 că s-a rătăcit în zona comunei Cozmeşti din judeţul Vaslui a fost căutat timp de 9 ore. Bărbatul a fost găsit adăpostit sub un copac, speriat şi înfrigurat.

Bărbat de 31 ani rătăcit într-o comună din Vaslui a fost căutat timp de 9 ore

Bărbatul în vârstă de 31 ani a sunat joi seara la 112 să anunţe că s-a rătăcit undeva prin zona Fâstâci, Cozmeşti.

Pompierii din Vaslui au început căutările în zona indicată de bărbat, dar din cauza ceţii dense şi a informaţiilor oarecum contradictorii oferite de acesta acţiunea de căutare salvare a fost mult îngreunată.

În sprijinul pompierilor vasluieni au mers jandarmi, poliţişti şi angajaţi ai Romsilva. După aproximativ nouă ore de căutare, bărbatul a fost găsit în apropiere de pădure, pe raza comunei Gârceni. Acesta se adăpostise sub un copac, iar în momentul în care a fost găsit, era speriat şi suferea de frig.

Bărbatului i s-au acordat îngrijiri medicale, a fost dus să se încălzească, iar apoi a fost dus acasă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

astăzi, 15:30

astăzi, 15:28

astăzi, 15:25

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/barbat-ratacit-intr-o-comuna-din-vaslui-cautat-timp-de-9-ore-de-jandarmi-politisti-si-angajati-ai-romsilva-cum-a-fost-gasit-18630294

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.