20.3 C
Vaslui
sâmbătă, 6 iunie, 2020

74 de elevi cu rezultate deosebite la învățătură, premiați de Primăria Vaslui

2 ore ago

Loading...

Primăria Vaslui va premia nu mai puțin de 74 de elevi din municipiul reședință de județ cu rezultate deosebite la învățătură în anul școlar anterior, în cadrul unei activități ce se va desfășura în prezența profesorilor și părinților acestor copii și adolescenți în prima decadă a lunii decembrie. Autoritățile locale vasluiene acordă o atenție deosebită învățământului din oraș, dovadă fiind cele 17 milioane de lei cheltuite doar în acest an pentru buna funcționare a unităților școlare.

Performanțele zecilor de elevi din municipiul Vaslui sunt răsplătite pe măsură de autoritățile locale. Astfel, toți cei care au obținut locurile I, II sau III și mențiuni, ori medalii de aur, argint și bronz la etapa națională a olimpiadelor și concursurilor școlare vor fi premiați de Primăria Vaslui, în cadrul unei gale ce se va desfășura pe 6 decembrie. Desigur, alături de cei 74 de elevi cu rezultate deosebite la diverse discipline școlare vor fi părinții acestora și profesorii îndrumători, cadrele didactice fiind și ele răsplătite cu diplome.

Resursele umane sunt un factor hotărâtor în dezvoltarea unei comunității locale, iar schimbarea în bine și dezvoltarea acesteia nu o pot face decât cei serioși și performanți. Pentru creșterea performanțelor școlare și profesionale trebuie să investim în oameni. Această investiție are drept rezultat formarea unor categorii de tineri care să aibă o percepție reală a exigențelor societății în care trăim. Efortul depus de elevi este concretizat prin acumularea de cunoștințe, dar și prin deschiderea de noi perspective pentru viitorul lor. Acești elevi deosebiți sunt adevărați ambasadori ai municipiului Vaslui, prin rezultatele pe care le-au obținut la olimpiadele școlare. Aceste rezultate, dacă sunt premiate, constituie o puternică motivație pentru ei de a continua în același mod activitatea școlară, iar pentru colegi sau apropiați adevărate exemple. În același timp, trebuie să recunoaștem și să apreciem munca profesorilor care pregătesc acești elevi și să motivăm interesul lor pentru atingerea unor performanțe notabile”

, a declarat primarul Vasile Pavăl.

O dovadă a tuturor elevilor vasluieni sunt cele 17 milioane de lei alocate doar în acest an de la bugetul local al primăriei pentru învățământul din municipiul reședință.

”Noi am investit la acest capitol pentru că e o zonă foarte importantă, care merită atenția cuvenită. O să vedem mai târziu efectele acestei investiții. Rezultatele sunt acești copii care sunt convins că vor reveni sau dacă pleacă în alte părți nu uită că s-au format aici”

, a conchis edilul Vasile Pavăl.

(Ionuț PREDA)

Sursa: http://estnews.ro/2019/11/28/74-de-elevi-cu-rezultate-deosebite-la-invatatura-premiati-de-primaria-vaslui/

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,117FaniÎmi place
206CititoriConectați-vă

Robo Știri

Pandemia de Covid-19 în mâinile ministrului Nelu Tătaru

De-a lungul vieţii omenirea s-a confruntat cu tot felul de pandemii, crize politice și evenimente neprevăzute, mai mult sau mai puțin periculoase,...

Dumitru Buzatu, un soi de Gică Contra, şef peste moşie!

Preşedintele CJ, Dumitru Buzatu, ne demonstrează încă o dată că a pierdut lupta cu realitatea, logica şi moralitatea convocând pe 13 Aprilie,...

Primăria Vaslui – ÎN ATENȚIA AGENȚILOR ECONOMICI CARE DESFĂȘOARĂ ACTIVITĂȚI DE COMERȚ

În conformitate cu prevederile Ordonanţei Militare nr. 3/24.03.2020 privind măsurile de prevenire a COVID-19, persoanelor peste 65 de ani le este permisă ieșirea din domiciliu...