Șoferii au luat cu asalt vulcanizările pentru a-și schimba anvelopele odată cu răcirea vremii

0

2 ore ago

Sute de șoferi din Vaslui au luat cu asalt vulcanizările din municipiu pentru a-și schimba cauciucurile de vară cu cele de iarnă. Aglomerația a apărut odată cu răcirea bruscă a vremii, care i-a speriat pe conducătorii auto că ar putea fi prinși nepregătiți în cazul în care șoselele ar fi acoperite cu polei sau chiar zăpadă.

Răcirea bruscă a vremii i-a băgat în sperieți pe deținătorii de autoturisme din Vaslui. După o toamnă mai mult decât prietenoasă, șoferii s-au trezit, deodată, cu temperaturi scăzute care i-ar putea pune în dificultate atunci când circulă pe șosele. În aceste condiții, au decis să meargă către unitățile care se ocupă de schimbatul pneurilor pentru a fi în regulă atunci când circulă pe șoselele acoperite de polei ori zăpadă. Desigur, pe lângă siguranța lor, mulți șoferi se gândesc și la consecințele pecuniare, aceștia riscând să fie amendați în cazul în care sunt depistați de polițițti cu anvelope de vară.

Loading...

Într-adevăr, astăzi (n.red-joi), am avut o cerere foarte mare de schimbare a anvelopelor. Așa se întâmplă la debitul fiecărui sezon rece. Până când nu dă primul îngheț, șoferii nu prea vin să-și schimbe cauciucurile”

, ne-a declarat proprietarul unei vulcanizări din Vaslui.

Durata schimbării celor patru anvelope este de aproximativ 30 de minute, în acest interval de timp intrând și echilibrarea roților.

(Ionuț PREDA)

Sursa: http://estnews.ro/2019/11/22/soferii-au-luat-cu-asalt-vulcanizarile-pentru-a-si-schimba-anvelopele-odata-cu-racirea-vremii/

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.