Un lider al clanului Corduneanu a fost arestat. Ce acuzații i se aduc

0

Mihnea Tălău

21 noiembrie 2019

Alex Corduneanu fiul liderului interlop ieșean, Costel Corduneau, prins în județul Vaslui cu aproximativ 30 de grame de heroină. a fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

El a fost găsit în timpul unei razii a polițiștilor din Vaslui, care au instituit filtre pentru a prinde autorii unui jaf. Mașina în care se afla Alex Corduneanu a fost trasă pe dreapta la control pentru că ar fi semănat cu autoturismul folosit în timpul jafului.

Când polițiștii au verificat mașina, au descoperit mai multe substanțe suspecte, printre care și aproximativ 30 de grame de heroină. Sursele din poliție au declarat că Alex Corduneanu ascunsese drogurile în chiloți.

Alex Corduneanu a fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola, iar procurorii DIICOT Iași au cerut instanței arestarea sa preventivă.

„Dispune arestarea preventivă a inculpatului Corduneanu Alex, în prezent internat în Spitalul de Psihiatrie Iaşi, cercetat pentru săvârâșirea infracțiunilor de deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu pentru o perioadă de 30 de zile”, se arată în încheieirea de ședință a magistraților Tribunalui Iași, anunță

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu

sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Sursa: https://evz.ro/un-lider-al-clanului-corduneanu-a-fost-arestat-ce-acuzatii-i-se-aduc.html

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.