Vasluian reținut pentru tâlhărie

0

2 ore ago

Politiștii vasluieni au retinut un bărbat de 29 de ani bănuit de infracțiunea de tâlhărie.

Pe 10 noiembrie, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 de o femeie de 21 de ani, din Iași, despre faptul că în timp ce se afla într-o unitate de cazare un bărbat i-a smuls o bijuterie. Polițiștii l-au identificat pe hoț și au stabilit împrejurările în care s-a petrecut fapta.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 2.000 de lei, a fost recuperat de polițiști și predat părții vătămate.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Pentru a nu cădea victimă tâlharilor, polițiștii recomandă: luați măsuri de precauție, mai ales când circulați noaptea, la ore târzii, pe străzi pustii sau neiluminate; evitați să circulați singuri la ore târzii sau prin locuri neiluminate și puțin frecventate; nu purtați în mod ostentativ bijuterii sau alte bunuri de valoare, cum ar fi telefoanele mobile; evitați pe cât posibil compania unor persoane aflate sub influența alcoolului. Dacă nu este cu putință, evitați orice conflict cu aceștia, nu-i jigniți și nu-i încurajați; nu răspundeți provocărilor unor persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice care se „leagă” de voi pe stradă; nu încurajați violența și injuriile. Acestea sunt cauze care duc la declanșarea unor conflicte care pot degenera în violențe. Un limbaj controlat, fără jigniri, previne adesea escaladarea conflictelor;

Sursa: http://estnews.ro/2019/11/13/vasluian-retinut-pentru-talharie/

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.