Tânără de 27 de ani, răpită de pe stradă şi violată pe un câmp. Victima, abandonată într-o pădure, a mers desculţă kilometri întregi până a ajuns la o casă

0

12 noiembrie 2019, 19:58

Un caz înfiorător s-a petrecut în seara de 11 noiembrie în judeţul Vaslui, unde o tânără de 27 de ani din Tecuci a fost răpită de pe o stradă din Bârlad, abuzată sexual şi abandonată într-o pădure.

Cea care a sunat la 112 a fost o femeie din satul Mânzăţaţi, comuna Ibăneşti. Aceasta a declarat poliţiştilor că la poarta sa a bătut o tânără în stare de şoc. Victima era desculţă şi a povestit femeii că a fost răpită de pe o stradă din municipiul Bârlad şi violată pe raza comunei Perieni, fiind abandonată în pădure.

De frică să nu fie prinsă de agresor, victima a alergat desculţă prin pădure mai bine de 10 kilometri, până a ajuns la prima casă să ceară ajutor.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, în cursul serii de marţi, 12 noiembrie, a fost identificat un suspect. Acesta ar fi un bărbat de pe raza comunei Perieni.

IPJ Vaslui nu a comunicat până la ora transmiterii acestei ştiri detalii suplimentare legate de modul în care s-a petrecut infracţiunea şi nici date despre suspect.

Ştire în curs de actualizare.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/vaslui/tanara-27-ani-rapita-strada-violata-camp-victima-abandonata–intr-o-padure-mers-jos-kilometri-intregi-ajuns-casa-1_5dcaef3a5163ec4271f13252/index.html

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.