Doi copii, daţi dispăruţi la şase zile după ce au fugit de acasă, ar fi plecat de frica bătăilor primite. DIICOT urmează să fie sesizată

0

DIICOT urmează să fie sesizată în cazul celor doi copii de 11 şi 13 ani din localitatea vasluiană Banca, care au fugit de acasă, dar Poliţia a fost sesizată după 6 zile. Micuţii ar fi fugit de acasă de frica bătăilor primite şi pentru că erau puşi la munci grele.

Sesizare la DIICOT legată de cei 2 copii dispăruţi mai multe zile.Cei doi ar fi ajuns sclavi

Cazul celor doi copii care au fost daţi dispăruţi la şase zile după ce au plecat de acasă va ajunge în atenţia DIICOT, după ce evaluarea din teren le-a dat de înţeles asistenţilor sociali că cei doi copii ar fi fost folosiţi ca sclavi de către părinţi.

Loading...

Potrivit unor surse, cei doi, după ce au fost găsiţi de poliţişti, au cerut să fie scoşi din familie pentru că erau puşi la muncă grea, erau bătuţi şi pentru că nu erau îngrijiţi.

„Copiii au fost aduşi de poliţie într-un centru şi sunt plasaţi în regim de urgenţă. S-a făcut evaluarea în teren. Se va face plângere la DIICOT pentru exploatarea prin muncă” a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui, Irina Câmpeanu.

Surse locale spun că cei doi copii nu mergeau la şcoală şi erau folosiţi la muncă. Totodată, micuţii încasau de multe ori bătaie şi nu primeau niciun fel de îngrijire.

Săptămâna trecută, zeci de pompieri, poliţisti, jandarmi şi localnici au fost mobilizaţi pentru găsirea celor doi copii, daţi dispăruţi la 6 zile după ce au plecat de acasă. Copiii au fost găsiţi vineri hoinărind pe un câmp.

astăzi, 13:28

astăzi, 13:26

astăzi, 13:21

duminică, 08:19

vineri, 12:03

joi, 15:02

ieri, 15:10

duminică, 15:20

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/doi-copii-dati-disparuti-la-sase-zile-dupa-ce-au-fugit-de-acasa-ar-fi-plecat-de-frica-batailor-primite-diicot-urmeaza-sa-fie-sesizata-18571823

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.