Dumitru Buzatu (PSD): Va fi foarte greu pentru noi în turul al doilea. Mircea Diaconu va juca un rol special

0

astăzi, 00:32

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, spune la RFI că Mircea Diaconu va juca ”un rol special” în ecuaţia sprijinirii unuia dintre cei doi candidaţi în marea finală.

Dumitru Buzatu spune că va urma un tur secund greu pentru PSD la alegerile prezidenţiale: ”Va urma un tur al doilea care cu siguranţă va fi foarte greu pentru noi şi va presupune o mobilizare exemplară a populaţiei. Vom vedea dacă vom reuşi să capacităm o parte dintre votanţii celor care astăzi sunt pe locul trei, patru şi tot aşa mai departe”.

Loading...

În opinia sa, ”forţele de dreapta sunt în momentul acesta sunt într-un anumit fel consolidate. Este vorba de PNL-ul preşedintelui Iohannis, de USR-ul domnului Barna, de asemenea se adaugă PMP-ul. Sigur, candidatul Mircea Diaconu va juca un rol special în contextul celui de-al doilea tur şi cred că vom avea parte de o bătălie destul de interesantă pentru câştigarea primului loc”.

Sursa: https://www.news.ro/politic-intern/dumitru-buzatu-psd-va-fi-foarte-greu-pentru-noi-in-turul-al-doilea-mircea-diaconu-va-juca-un-rol-special-1922403211562019110019167227

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.