Un polițist anchetat pentru că își șantaja nevasta, a fost reținut și pentru mită

0

8 noiembrie 2019

Unde dai și unde crapă, o expresie populară care i se potrivește „mănușă” unui polițist din județul Vaslui. Cercetat pentru că și-a șantajat soția și pe amantul acesteia, agentul a ajuns să fie inculpat și pentru mită.

Loading...

Așa cum au dezvăluit, pentru EVZ, surse judiciare, agentul Nicu Mocanu, de la Postul de Poliție Todirești era în divorț cu soția lui. Fără să știe nevasta, în perioada 2017 – 2018, i-a luat telefonul mobil și a descărcat convorbiri, fotografii și alte informații personale pe le-a transferat în telefonul său. Apoi, a început să o șantajeze pe soție și pe iubitul acesteia în baza informațiilor furate din telefonul femeii.

Practic, ne-au spus oameni ai legii, polițistul nu voia, în ruptul capului să se despartă de soția lui și a încercat să o convingă să nu divorțeze sub amenințarea că dezvăluie detaliiile „picante” găsite în telefon.

Dosarul penal a fost înregistrat la DIICOT – Vaslui, ca urmare a unei sesizări din oficiu din luna aprilie 2019, a ofițerilor de poliție judiciară din cadrul DGA – S.J.A. Vaslui.

Procurorii i-au delegat, pentru cercetări, pe ofițerii de la Direcția Generală Anticorupție (DGA).

În timpul anchetei, însă, polițiștii anticorupție au descoperit că agentul Nicu Mocanu lua mită de la diferite magazine pe care le verifica, în cadrul acțiunilor polițienești, pentru a închide ochii la presupuse infrațiuni pe care le constata.

Astfel, el a fost reținut, miercuri, pentru luare de mită, două infracțiuni de șantaj, operațiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice, acces ilegal la un sistem informatic și transfer neautorizat de date informatice. El a fost condus, joi, în fața instanței, pentru arestare.

Te-ar putea interesa și:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu

sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Sursa: https://evz.ro/un-politist-anchetat-pentru-ca-isi-santaja-nevasta-a-fost-retinut-si-pentru-mita.html

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.