Au vandalizat aranjamentele florale. Poliția și primarul, apel către cetățeni! (VIDEO)

0

CĂUTAȚI… În seara zilei de 07 noiembrie, un grup de tineri a vandalizat aranjametele florale așezate într-un suport metalic, amplasat pe aleea pietonală, dinspre Biserica „Domneasca”, către Hotelul „Moldova” din municipiul Bârlad. Polițiștii locali au ajuns în zonă la scurt timp după producerea incidentului. Actele de vandalism sunt suprinse de camerele de supraveghere, imaginile demonstrând încă o dată că printre noi mai există persoane certate cu normele de conduită civică, care nu știu să aprecieze eforturile autorităților de înfrumusețare a orașului și distrug ceea ce se realizează cu muncă, pasiune și costuri financiare. Primarul municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș și Poliția Locală Bârlad adresează rugămintea concetățenilor de a oferi sprijin pentru identificarea tinerilor care au distrus ornamentele florale, în scopul sesizării organelor de urmărire penală.

„Orice informație referitoare la acest incident poate fi transmisă Dispeceratului Poliției Locale Bârlad, telefon :0335.408.409; 0335.408.707; 0335.408.708. Vă mulțumim!”, a spus primarul Dumitru Boroș.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/au-vandalizat-aranjamentele-florale-poli%c8%9bia-%c8%99i-primarul-apel-catre-ceta%c8%9beni-video

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.