Comunicat de presă – IPJ Vaslui

0

2019-10-23 14:43:02

TANĂR REŢINUŢ PENTRU TALHĂRIE

Poliţiştii au reţinut un tânăr de 20 ani, din comuna Ibăneşti, judeţul Vaslui, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bârlad au probat activitatea infracţională a unui tânăr de 20 ani, din comuna Ibăneşti, judeţul Vaslui, bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată.

În ziua de 21 octombrie a.c., ora 10:00, poliţiştii au fost sesizaţi verbal de către un tânăr de 19 ani, din comuna Ibăneşti, judeţul Vaslui, cu privire la faptul că, în seara zilei de 16.10.2019, în timp ce se deplasa pe un drum public comuna Ibăneşti, a fost agresat fizic de un tânăr din aceeaşi localitate şi deposedat de telefonul mobil.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, în seara zilei de 16.10.2019, ora 22,00, persoana vătămată se deplasa cu bicicleta pe un drum public, iar la ieşirea din localitate, a fost întâmpinat de un bărbat de 20 de ani care l-a împins de pe bicicletă, şi ulterior l-a lovit în zona feţei, reuşind totodată să îi sustragă telefonul mobil. Persoana bănuită a plecat de la locul faptei însă, după aproximativ 400 metri, a fost ajuns de tânărul agresat, care a solicitat înapoierea telefonului mobil. Tânărul de 20 ani a respins acuzaţia, continuând să-l lovească.

Faţă de agresor s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea de arestare preventivă.

Sursa: https://www.agerpres.ro/stiri/2019/10/23/comunicat-de-presa-ipj-vaslui–390394

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.