Comunicat de presă – IPJ Vaslui

0

2019-10-23 14:43:27

Loading...

REŢINUŢI PENTRU COMITEREA INFRACŢIUNII DE TALHĂRIE

Poliţiştii huşeni au reţinut doi tineri, din comuna Tătărăni, judeţul Vaslui, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Huşi au probat activitatea infracţională a unor tineri de 18 ani, respectiv 20 ani, din comuna Tătărăni, judeţul Vaslui, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată.

În ziua de 22 octombrie a.c., ora 06:21, poliţiştii huşeni au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, de către un bărbat de 53 ani, din comuna Tătărăni, judeţul Vaslui, cu privire la faptul că, în cursul dimineţii, când a revenit la domiciliu în jurul orei 05:30, a surprins două persoane necunoscute care sustrăgeau bunuri din locuinţă şi care l-au agresat.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, în dimineaţa zilei de 22.10.2019, în jurul orei 05:00, cei doi tineri au pătruns prin efracţie în locuinţa persoanei vătămate, de unde au sustras mai multe bunuri. La părăsirea imobilului, aceştia au fost surprinşi de proprietar, care a încercat să-i oprească. Atunci, tânărul de 20 ani, prin folosirea violenţei, l-a trântit pe vătămat, reuşind să scape atât el, cât şi tânărul de 18 ani.

La data de 22 octombrie a.c., faţă de cei doi tineri, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi, cu propunerea de arestare preventivă.

Sursa: https://www.agerpres.ro/stiri/2019/10/23/comunicat-de-presa-ipj-vaslui–390393

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.