Comunicat de presă – IPJ Vaslui

0

2019-10-23 14:42:38

INFRACŢIUNI RUTIERE CONSTATATE DE POLIŢIŞTII VASLUIENI

Loading...

Poliţiştii efectuează cercetări faţă de un bărbat de 19 ani, depistat la data de 22 octombrie a.c., pe drumurile publice ale judeţului Vaslui, încălcând legislaţia rutieră în vigoare.

La data de 22 octombrie a.c., la ora 23,00, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Negreşti, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza localităţii Dumeşti, au oprit un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 19 ani, din satul Valea Mare, comuna Dumeşti, judeţul Vaslui.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi, întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 335, alineat 1, din Codul Penal, respectiv “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 336, alineat 1, din Codul Penal.

Sursa: https://www.agerpres.ro/stiri/2019/10/23/comunicat-de-presa-ipj-vaslui–390390

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.