Manualele de Matematică, Chimie şi Istorie de clasa a VII-a nu au ajuns nici până acum la elevi: “Nici măcar nu s-au făcut licitaţiile”

0

Manuale de Matematică, Chimie şi Istorie de clasa a VII-a nu au ajuns nici până acum pe băncile elevilor, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Marina Manea.

Mai mult, purtătorul de cuvânt al IŞMB a precizat că nici măcar nu au fost organizate licitaţii pentru aceste discipline.

Loading...

“Nu avem deloc manuale la Matematică, Chimie şi Istorie pentru clasa a VII-a, acolo avem probleme. În altă parte nu avem probleme. Celelalte manuale au fost distribuite, dar la acestea nici măcar nu s-au făcut licitaţiile”, a afirmat Manea.

Din clasa întâi şi până acum, elevii de clasa a VII-a nu au primit niciodată cărţile la timp.

Ministerul Educației a renunțat din acest an şcolar la manualul făcut de editura unică. Profesorii au putut din nou să aleagă între mai multe manuale făcute de edituri sau firme diferite.

Contractele cu câștigătorii licitaţiilor au fost încheiate pe 4 ani.

Revenirea la concurența pe piața manualelor școlare vine la un an după ce fostul ministru Liviu Pop a impus monopolul de stat pe editare. …

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/manualele-de-matematica-chimie-si-istorie-de-clasa-a-vii-a-nu-au-ajuns-nici-pana-acum-la-elevi-nici-macar-nu-s-au-facut-licitatiile

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.