13 C
Vaslui
marți, 14 iulie, 2020

Vaslui: Pictură murală de mari dimensiuni pe clădirea DGASPC

2019-10-17 18:29:04

Loading...

O pictură murală de mari dimensiuni a fost realizată pe clădirea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui, în cadrul proiectului ReintegrART, derulat de Asociaţia Culturală Moldavia Iaşi.

Pictura realizată de artistul stradal HarceaPacea înfăţişează un copil urcând pe nişte mâini, care simbolizează sprijinul acordat de specialiştii din cadrul instituţiei pentru beneficiari.

„Pictura este una sugestivă, o pată de culoare care înfrumuseţează clădirea instituţiei noastre şi a fost realizată cu titlu gratuit. Mulţumim Asociaţiei Culturale Moldavia, echipei de implementare a proiectului ReintegrART şi tinerilor voluntari pentru realizarea acestei picturi murale!”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui, Irina Cîmpeanu.

Programul ReintegrART, iniţiat de Asociaţia Culturală Moldavia, în parteneriat cu DSASPC Iaşi şi DGASPC Vaslui, se derulează în perioada august – octombrie, este finanţat de către Ministerul Tineretului şi Sportului, şi se desfăşoară sub egida programului Iaşi – Capitala Tineretului din România 2019 – 2020.

În cadrul proiectului au fost incluse training-uri de introducere în voluntariat, educaţie civică şi implicare socială, training-uri de introducere în antreprenoriat, workshop-uri de introducere în artă şi arta stradală, activităţi de implicare a tinerilor: ecologizări, vizite de studiu la organizaţii care oferă oportunitatea de implicare în voluntariat pentru tineri şi activităţi de facilitare a accesului la cultură. AGERPRES /(AS – autor: Loredana Ciobanu, editor: Karina Olteanu, editor online: Anda Badea)

Sursa: https://www.agerpres.ro/social/2019/10/17/vaslui-pictura-murala-de-mari-dimensiuni-pe-cladirea-dgaspc–387409

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,225FaniÎmi place
212CititoriConectați-vă

Robo Știri

5 locuri tainice de pe planeta Pământ pe care omenirea încă nu le-a cucerit

Puține locuri de pe Pământ au rămas virgine, în special din cauza climatului extrem sau a accesului dificil. Cea mai mare parte...

Pandemia de Covid-19 în mâinile ministrului Nelu Tătaru

De-a lungul vieţii omenirea s-a confruntat cu tot felul de pandemii, crize politice și evenimente neprevăzute, mai mult sau mai puțin periculoase,...

Dumitru Buzatu, un soi de Gică Contra, şef peste moşie!

Preşedintele CJ, Dumitru Buzatu, ne demonstrează încă o dată că a pierdut lupta cu realitatea, logica şi moralitatea convocând pe 13 Aprilie,...