Tânăr din Vaslui, bătut de familia iubitei. “L-au lovit cu bâta în cap şi l-au dus la râu să-l înece”

0

Un tânăr de 17 ani din Vaslui a fost bătut grav de un consătean.

Agresorul este tatăl fetei cu care minorul are o relație.

Loading...

Neînțelegerile dintre cei doi durează de câțiva ani, potrivit

„S-au mai întâlnit prin sat. Tatăl fetei i-a spus de mai multe ori cã-l omoară, dar ce a fost duminică aici, eu n-am mai vãzut niciodată. Ambii părinți ai fetei au sărit pe băiat si l-au bătut de l-au lăsat inconștient. L-au lovit cu o bâtă în cap, peste picioare, apoi l-au băgat într-un pârâu, probabil să-l înece acolo. Noroc că au venit rudele lui și au oprit bătaia, că altfel băiatul ăsta nu mai era acum printre noi” , a declarat un martor la incident.

“Băiatul meu e acum la Spitalul Sf. Maria din Iași, cu piciorul rupt în trei locuri. A fost bătut de tatăl și mama fetei. Mai târziu au ajuns și bunicii ei, care au vrut și ei să-l bată, dar ne-am opus noi, că băiatul nu mai era conștient. Bunica fetei mi-a bătut fata mai mică, de 11 ani. A apucat-o de urechi și a tras-o de i-a smuls cercelul. Au sărit și la mine. Au vrut să-mi bage degetele în ochi pentru că eu m-am pus între ei si copilul meu. El zăcea jos și ei tot mai voiau să-l bată. L-au băgat în pârâu, sâ-l înece în mâl. Când a ieșit pe mal, i-au dat cu coada de topor în cap și n-a mai știut nimic de el. Sora lui mai mică a sunat la ambulanță, să trimită mașină. L-au dus la spital la Vaslui, dar acolo nu a avut ce să-i facă sș l-au trimis la Iași. Din ce am înțeles, are piciorul rupt în trei locuri, are mai multe vânătăi la cap, dar și trei dinți dați jos. L-au bătut de era să mi-l omoare” , a mai spus mama victimei.

Imediat după bătaie, victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, însă din cauza rănilor suferite, medicii au decis transferul ei la o unitate sanitară din Iași.

Polițiștii i-au deschis bătăușului dosar penal pentru loviri sau alte violențe.

găsiți imaginile momentului din lume!

Vezi video

Campania ”Județe la stăpân”, care a deranjat baronii locali, se oprește. Care e motivul

Sursa: https://stirileprotv.ro/divers/tanar-de-17-ani-din-vaslui-batut-grav-zare-trei-dinti-dati-jos.html

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.