Caz de dispariţie la Vaslui. O fată de 15 ani, dispărută de aproape 10 zile, căutată de Poliţie

0

O fată în vârstă de 15 ani din localitatea Zăpodeni, judeţul Vaslui este căutată de Poliţie după ce a plecat de aproape 10 zile de acasă şi nu s-a mai întors.

Poliţiştii vasluieni au anunţat miercuri că o adolescentă în vârstă de 15 ani, din Zăpodeni, judeţul Vaslui, a plecat voluntar de la domiciliu în data de 7 octombre şi nu s-a mai întors până în prezent.

Loading...

Fata se numeşte Baron Valentina-Gabriela, iar la data dispariţiei, era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră, blugi albaştri şi era încălţată cu o pereche de pantofi sport negri.

Adolescenta are înălţimea de aproximativ 1,60 metri, greutate aproximativă de 55 kg, părul lung, negru, cu şuviţe blonde şi roşcate, ochi căprui, un tatuaj la încheietura mâinii drepte şi cercei în buza de jos şi în cea de sus.

„În prezent, poliţiştii vasluieni desfăşoară activităţi specifice, în vederea depistării persoanei dispărute”, au declarat reprezentanţii IPJ Vaslui.

Aceştia fac apel la cetăţeni să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau apeleze 112 dacă au văzut-o pe fată sau dacă au informaţii despre ea.

astăzi, 18:13

astăzi, 18:07

astăzi, 17:58

astăzi, 17:51

ieri, 09:56

luni, 08:59

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/caz-de-disparitie-la-vaslui-o-fata-de-15-ani-disparuta-de-aproape-10-zile-cautata-de-politie-18469700

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.