Trei rugbisti barladeni in lotul Romaniei U18, antrenat tot de doi barladeni

0

9 octombrie 2019

Lotul national largit al „stejareilor” U18, rugby in XV, va intra de duminica, 13 octombrie, intr-un nou cantonament de pregatire. Stagiul are loc intre 13 – 19 octombrie, la Complexul Sportiv Navasart Snagov, judetul Ilfov. In total, au fost convocati 34 de juniori inclusi in lotul national largit, printre acestia numarandu-se si trei sportivi din cadrul Cubului Sportiv Scolar (CSS) Barlad, sectia Rugby, antrenati de Florin Ibanescu. Este vorba despre juniorii George Andrei Dragan (linia a II-a), Robert Simonel Hincu (linia a III-a) si Toma Razvan Mirzac (centru), care se vor intalni cu alti 31 de sportivi din tara si din strainatate.

Ceilalti „stejarei” convocati la cantonament provin de la cluburi precum CS Cleopatra, CNAV Dinamo, CSS 2 Baia Mare, CSM Bucuresti, CS Metrorex, CSS Gura Humorului, CT Dinicu Golescu, CSO Pantelimon, LPS Focsani, Stade Aurillacois Academie, RC Ponent si Totnes Rugby and Football Club. In cadrul acestui stagiu, Romania U18 va sustine doua meciuri de pregatire cu echipa scotiana „Robert Gordon’s College”. Prima partida este programata pentru data de 15 octombrie, pe stadionul Florea Dumitrache din Bucuresti (ora 14.00), iar cea de-a doua pe 17 octombrie, pe terenul de la Complexul Sportiv Navasart Snagov (ora 14.00).

Pregatirea este coordonata din staff-ul format din Cristian Hildan – director tehnic, barladenii Florin Ibanescu – antrenor treisferturi si Dragos Cernat – preparator fizic, James de Lacey – preparator fizic, Alin Grigoras – kinetoterapeut, Cosmin Scarlat – kinetoterapeut si Rares Manolache – manager.

Florin Ibanescu (29 ani) a fost si continua sa fie antrenor de rugby la categoriile de varsta U8, U10, U12 si U14 din cadrul CSS Barlad, iar anterior a jucat la Rugby Club Barlad, dar si ca junior in categoriile de varsta mari ale CSS Barlad. Iar Dragos Cernat (30 ani) a fost jucator doar la echipele de juniori din cadrul CSS Barlad, nu si la echipa mare a Barladului. In ultimii ani, a predat educatie fizica si sport la Scoala Gimnaziala Ibanesti, totodata fiind si responsabilul pe judet cu rugby-ul tag.

Sursa: http://www.monitoruldevaslui.ro/2019/10/trei-rugbisti-barladeni-in-lotul-romaniei-u18-antrenat-tot-de-doi-barladeni-2.html

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.