Lider PSD: Dacă aş ajunge preşedintele României, l-aş graţia pe Liviu Dragnea în mod cert

0

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, spune că dacă ar ajunge preşedintele României l-ar graţia pe Liviu Dragnea „în mod cert”. „Nu este normal ca Liviu Dragnea să stea la puşcărie şi toţi cei în cârca cărora au fost puse prejudicii de zeci de milioane de euro sunt toţi în libertate”, susţine Buzatu.

Buzatu: Dacă aş ajunge preşedintele României, l-aş graţia pe Liviu Dragnea în mod cert

Loading...

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, răspunzând la o întrebare, că dacă ar ajunge preşedintele României l-ar graţia pe Liviu Dragnea „în mod cert”, dacă ar exista o solicitare în acest sens.

„Nu este normal ca Liviu Dragnea să stea la puşcărie şi toţi cei în cârca cărora au fost puse prejudicii de zeci de milioane de euro sunt toţi în libertate. Eu nu cred că a fost o conspiraţie în cazul lui Liviu Dragnea, dar foarte multă lume s-a lăsat cucerită de o anumită percepţie, indusă, şi în felul acesta, Liviu Dragnea, care a făcut multe greşeli, dar a făcut şi lucruri extraordinare pentru ţară, a fost condamnat”, a spus Buzatu.

Liderul vasluian face referire la o declaraţie a preşedintelui PSD, Viorica Dăncilă, care a spus că nu l-ar graţia pe Dragnea dacă ar ajunge preşedinte.

astăzi, 19:42

astăzi, 19:23

astăzi, 18:36

astăzi, 17:40

astăzi, 18:53

astăzi, 14:52

astăzi, 13:47

astăzi, 12:56

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/lider-psd-daca-as-ajunge-presedintele-romaniei-l-as-gratia-pe-liviu-dragnea-in-mod-cert-18444886

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.