18.6 C
Vaslui
duminică, 7 iunie, 2020

Vasluienii sunt așteptați la concertul Filarmonicii din Chișinău

39 de minute în urmă

Loading...

În centrul Vasluiului, va avea loc un spectacol de excepție susținut de Orchestra Simfonică a Companiei ”Teleradio-Moldova” și maestrul Eugen Doga.

Evenimentul este organizat de Primăria Vaslui, Consiliul Județean și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) și dedicat, în primul rând, celor de vârsta a treia cu ocazia Zilei Persoanelor Vârstnice.

Astfel, vasluienii vor avea privilegiul să asiste timp de două ore la un răsfăț muzical și mai ales să asculte creațiile celui renumit în toată lumea pentru valsul ”Gramophone”, considerat de UNESCO una dintre cele patru capodopere muzicale ale secolului XX.

”Avem solicitări pentru acest spectacol nu numai din județul nostru, ci și din alte localități din Moldova, precum Iași, Piatra Neamț, Focșani ori Bacău. Acesta este un semn al prețuirii pe care-l avem noi față de opera artistului Eugen Doga”, a declarat directorul CJCPCT Vaslui, Lucian Onciu.

În caz de vreme nefavorabilă, concertul se va desfășura în Sala Polivalentă, accesul fiind, de asemenea, liber, în limita celor 1.200 de locuri disponibile.

Sursa: http://actualvs.ro/2019/10/03/vasluienii-sunt-asteptati-la-concertul-filarmonicii-din-chisinau/

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,118FaniÎmi place
206CititoriConectați-vă

Robo Știri

Pandemia de Covid-19 în mâinile ministrului Nelu Tătaru

De-a lungul vieţii omenirea s-a confruntat cu tot felul de pandemii, crize politice și evenimente neprevăzute, mai mult sau mai puțin periculoase,...

Dumitru Buzatu, un soi de Gică Contra, şef peste moşie!

Preşedintele CJ, Dumitru Buzatu, ne demonstrează încă o dată că a pierdut lupta cu realitatea, logica şi moralitatea convocând pe 13 Aprilie,...

Primăria Vaslui – ÎN ATENȚIA AGENȚILOR ECONOMICI CARE DESFĂȘOARĂ ACTIVITĂȚI DE COMERȚ

În conformitate cu prevederile Ordonanţei Militare nr. 3/24.03.2020 privind măsurile de prevenire a COVID-19, persoanelor peste 65 de ani le este permisă ieșirea din domiciliu...