Cutremur in lumea interlopa! Clanurile Mararas si Corduneanu, trimise iar in judecata de procurori! Rafuiala a inceput cu postari video pe Facebook!

0

Dosar exploziv, pe rolul instantelor iesene! Mai multi membri ai lumii interlope vor fi obligati sa dea ochii cu magistratii, dupa ce au fost acuzati de comiterea mai multor infractiuni. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi au dispus trimiterea in judecata a lui Jean Mararas, Claudiu Dimitrie Petrovici, Bogdan Corduneanu, Stefan Dontu, Iulian Virlan, Mihai Ioan Dunca si Florinel Corduneanu . Printre acuzatiile aduse de anchetatori se numara tulburarea ordinii si linistii publice , conducerea unui vehicul fara permis , tentativa la distrugere si portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase.

Acum, urmeaza ca Judecatoria Iasi sa stabileasca un prim termen al cauzei, dupa care magistratii vor asculta ce au de spus toate partile implicate, pentru a putea lua o decizie in acest caz.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/cutremur-in-lumea-interlopa-clanurile-mararas-si-corduneanu-trimise-iar-in-judecata-de-procurori-rafuiala-a-inceput-cu-postari-video-pe-facebook

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.