Anunț devastator pentru toți românii! Rămânem cu buzunarele goale: Noi creșteri de prețuri

0

Anunț devastator pentru toți românii. Rămânem cu buzunarele goale. Sunt noi creșteri de prețuri, iar economia e pe butuci. Totul se întâmplă în condițiile în care Guvernul Dăncilă se laudă cu una dintre cele mai mari creșteri economice din Europa.Cifre devastatoare pentru toți românii au devenit oficiale. Cei de la INS spun că rata anuală a inflației a coborât la 3,9% în luna august, dar alimentele s-au scupit cu peste 5%. Astfel, vom plăti mai mult pentru aceleași produse.

Rata anuală a inflaţiei a coborât la 3,9% în luna august a acestui an, de la 4,1%, în luna iulie, în condiţiile în care mărfurile nealimentare s-au scumpit cu 2,98%, cele alimentare cu 5,02% iar preţul serviciilor a înregistrat un avans de 4,23%, potrivit datelor publicate miercuri de Institutul Naţional de Statistică (INS).

„Preţurile de consum în luna august 2019 comparativ cu luna august 2018 au crescut cu 3,9%. Rata anuală calculată pe baza indicelui armonizat al preţurilor de consum (IAPC) este 4,1%. Rata medie a preţurilor de consum în ultimele 12 luni (septembrie 2018 – august 2019) faţă de precedentele 12 luni (septembrie 2017 – august 2018), calculată pe baza IPC, este 3,9%. Determinată pe baza IAPC, rata medie este 4,0%”, se arată în comunicatul INS.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/anun%c8%9b-devastator-pentru-to%c8%9bi-romanii-ramanem-cu-buzunarele-goale-noi-cre%c8%99teri-de-pre%c8%9buri

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.