O nouã ofertã, marca Posta Românã

0

OFERTÃ… Pentru cei interesati, Posta Românã vine cu o nouã ofertã privind serviciile ce le poate pune la dispozitia clientilor. De data aceasta, noutatea constã în faptul cã aceste servicii pot fi folosite inclusiv de partidele politice în promovarea campaniilor electorale, tinând cont de faptul cã factorii postali pot distribui inclusiv flyere, brosuri sau pliante, din casã în casã.

“La capitorul servicii: postmesager-distribuirea de foi volante, pliante, flyere, brosuri, ce pot fi împãrtite din casã în casã, la toate cutiile postale ale persoanelor fizice sau ale agentilor economici.

Loading...

Tarife : (pana la 5g) – 5

0,00 lei/kg, cu TVA inclus;

(intre 5-10 g)-

35,00 lei/kg, cu TVA inclus;

(intre 10-20 g)-

21,00 lei/kg, cu TVA inclus;

(intre 20-50g)- 11,00 lei/kg, cu TVA inclus.

Alt serviciu este Postmesager Plus. Acesta constã în distribuirea de foi volante, brosuri, flyere, alte materiale de publicitate electorala sau de marketing politic, anumitor segmente de clienti (agenti economici cu profil alimentar, farmacii, restaurante, cabinete de avocaturã – n.r.).

Tarife : (pana la 5g) – 61

,00 lei/kg, cu TVA inclus;

41,00 lei/kg, cu TVA inclus;

25,00 lei/kg, cu TVA inclus;

(intre 20-50g)- 13,00 lei/kg, cu TVA inclus.

De asemenea, Compania Nationala Posta Românã pune la dispozitie si servicii de corespondentã si mesagerie. Posta Românã acordã reduceri tarifare semnificative, în cazul îndeplinirii anumitor conditii si criterii (conditii de volum si grad de prelucrare). Informatii detaliate se pot obtine de la orice punct de acces.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/o-noua-oferta-marca-posta-romana

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.