Vaslui: Incendiu într-un bloc din Negreşti

0

Un incendiu a izbucnit, duminică după-amiază, într-un apartament dintr-un bloc din Negreşti, judeţul Vaslui, unde erau depozitate foarte multe gunoaie.

Proprietarul, un bărbat de 62 de ani, a fost dus la spital cu arsuri pe aproximativ 70 la sută din corp, alte 20 de persoane fiind evacuate de pompieri din cauza fumului şi a gazelor toxice.

Loading...

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui a intervenit cu două echipaje şi două autospeciale, una pentru stingere şi o alta pentru acordarea primului ajutor medical, la un incendiu izbucnit într-un apartament din oraşul Negreşti.

“La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu violenţă într-un apartament situat la etajul 4 al blocului C2 din localitate. Apartamentul era practic un depozit de resturi menajere şi gunoaie”, au transmis reprezentanţii ISU Vaslui.

În apartment a fost găsit în viaţă un bărbat de 62 de ani, semiconştient, proprietarul apartamentului. La prima evaluare, el suferit arsuri de gradele III şi IV pe aproximativ 70% din suprafaţa corpului. Victima a fost preluată de ambulanţă, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vaslui.

Pompierii au evacuat alte 20 de persoane din cauza fumului şi gazelor toxice şi au stins incendiul.

În urma incendiului, a mai fost degradat uşor un alt apartament.

Sursa: https://romanialibera.ro/actualitate/vaslui-incendiu-intr-un-bloc-din-negresti-802226

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.