Printesa Rapunzel vã invitã la Teatrul de pãpusi!

0

TEATRU PENTRU CEI MICI…Cinematograful Cityplex Victoria Bârlad împreunã cu Marionnette Show Iasi, invitã copiii între 5 si 10 ani, poate chiar si mai mari, sâmbãtã, 14 septembrie, ora 13:00, sã urmãreascã piesa de teatru de pãpusi: Rapunzel! Actorii care vor da viatã personajelor: Vrãjitoarea, Rapunzel, Regina, Printul George, sunt: Andra Burlacu si Mariana Dumitrache. Text, regie si constructie pãpusi: Andra Burlacu. Biletele se pot achizitiona de la casieria cinematografului si costã 20 de lei.

Copiii bârlãdeni care vor veni la orele 13:00 la Cinema „Victoria” vor putea s-o ajute pe printesa Rapunzel. Dupã ce a primit puterea de vindecare de la o floare magicã, copilul Rapunzel este rãpit din palat în mijlocul noptii de cãtre mama Gothel. Mama Gothel stie cã puterile magice ale florii sunt în pãrul de aur a lui Rapunzel si, pentru a rãmâne mereu tânãrã, o va tine pe Rapunzel în turnul ei ascuns.

Ajunsã la vârsta adolescentei, aceasta nu poate sã nu se întrebe cum este lumea de afarã! Întâmplarea face ca într-o zi Printul George sã se rãtãceascã si sã ajungã la turnul în care aceasta este captivã si sã o ajute sã iasã. Cei mici participã alãturi de Printesa Rapunzel în cãlãtoria cea mai interesantã si magnificã a vietii ei. Spectacol live de teatru pãpusi recomandat copiilor cu vârsta între 5 si 10 ani. Dupã spectacol, copiii vor putea cânta, dansa si se vor distra alãturi de personajele din poveste.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/printesa-rapunzel-va-invita-la-teatrul-de-papusi

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.