Doi copii răniţi grav de muncitorii care toaletau copacii în municipiul Bârlad. Un arbore s-a prăbuşit peste cei doi băieţi

0

22 august 2019, 10:41

Doi băieţi, de 13, respectiv 14 ani, au fost răniţi joi dimineaţă de un copc toaletat de muncitorii unei firme de specialitate care acţionau în zona ştrandului din Bârlad.

Detaşamentul de pompieri Bârlad a intervenit în această dimineaţă cu un echipaj medical pentru acordarea primului ajutor şi transportarea la Centrul de Primiri Urgenţe a Spitalului municipal Elena Beldiman din localitate, a doi copii cu vârste de 13 respectiv 14 ani, care au fost loviţi de crengile unor arbori toaletaţi de muncitorii unei firme specializată în domeniu. Practic, unul dintre copaci s-ar fi prăbuşit peste cei doi copii.

În fapt, patru copii mergeau la antrenament pe un teren de rugby, iar aceştia au scurtat drumul alegând să meargă pe o cărare. În apropierea ştrandului, doi dintre copii au fost loviţi de crengile unor copaci toaletaţi de către o firmă specializată.

După apelarea numărului de urgenţă 112, la faţa locului au fost deplasate două ambulanţe, una aparţinând ISUJ Podul Înalt Vaslui, iar cealaltă aparţinând SAJ Vaslui, substaţia Bârlad.

La faţa locului, echipele de intervenţie au găsit doi minori cu multiple traumatisme, care au fost transportaţi la CPU a Spitalului Municipal “Elena Beldiman” din Bârlad.

Copilul de 14 ani a fost transportat de ambulanţa SAJ Vaslui şi are un diagnostic preliminar de traumatism cranio cerebral şi traumatism abdominal, iar cel în vârstă de 13 ani care a fost transportat de ambulanţa EPA Bârlad a fost diagnosticat cu policontuzii, traumatism membru superior stâng şi traumatism toracic. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/vaslui/doi-copii-raniti-grav-muncitorii-toaletau-copacii-municipiul-barlad-1_5d5e45dd892c0bb0c6ce1094/index.html

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.