Dumitru Buzatu: Scopul lui Victor Ponta în alianța cu ALDE. Culise din PSD

0

/ 13 aug 2019 / 18:00

Descriere foto: Dumitru Buzatu

Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, face declarații legat de situația PSD-ALDE, dar și despre Pro România.

Dumitru Buzatu a declarat că ALDE ”trebuie să se gândească la finalizarea aplicării programului de guvernare cu care au venit la instaurarea Guvernului care funcționează și acum”. El a afirmat, la Digi24, că dacă cineva se gândește acum la instalarea unui nou Guvern, cu un an înainte de alegerile parlamentare, ”ne aflăm pe o cale greșită.

Fără război PSD-ALDE

Liderul PSD Vaslui afirmă că ieri, în CExN al PSD, ”nu au fost discuții aprinse sau care să pună pe picior de război cele două formațiuni politice ale alianței”. În schimb, susține el, social-democrații sunt dispuși să continue, să-și asume rezultatele guvernări, dar și eventualele greșeli, pe care să le corecteze.

Alianța ALDE – Pro România, proces de afirmare?

Totodată, Dumitru Buzatu a mai afirmat că Pro România este ”într-un proces de afirmare”, în care are nevoie de ”subiect de discuție”. El susține că partidul condus de Victor Ponta nu a manifestat nicio disponibilitate pentru a face parte din coaliția de guvernare. Și, chiar dacă ar fi fost așa, ”nu poți să propui unor oameni un parteneriat criticându-i în permanență și insultându-i chiar”, spune liderul PSD Vaslui.

13 aug, 17:24

Sursa: https://www.dcnews.ro/dumitru-buzatu-scopul-lui-victor-ponta-in-alianta-cu-alde-culise-din-psd_681000.html

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.