Copiii din Parpanita, participanti ai Scolii de Varã organizate de Fundatia World Vision: “îmi place, e ceva diferit”

0

EDUCATIE… “Scoala de varã” a Fundatiei World Vision continuã sã aducã culoare si veselie copiilor din satul Parpanita. Zilele trecute, acestia au participat la diverse activitãti ce le exerseazã creativitatea, imaginatia si din care învatã lucruri noi, prin joacã.

Mai exact, au lucrat colaje în cadrul Atelierelor de Creatie, au participat la concursuri de recitat poezii la Clubul de lecturã si la cursuri despre importanta igienei personale. “A fost foarte distractiv, am pictat maci si am fãcut colaje din hârtie coloratã si creponatã care s-a numit ‘’câmp de maci’. Mi-a plãcut si concursul de lecturã. A fost ceva diferit de ceea ce facem noi în timpul scolii”, a spus unul dintre elevii participanti – Daria, 11 ani. “Ne bucurãm de sustinerea Coca-Cola HBC pentru organizarea acestor ateliere si dorim sã le multumim pentru cã spirjinul lor face posibilã achizitionarea materialelor necesare pentru ca cei mici sã aibã parte de o vacantã activã!”, au transmis reprezentantii Fundatiei World Vision România.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/copiii-din-parpanita-participanti-ai-scolii-de-vara-organizate-de-fundatia-world-vision-%e2%80%9cimi-place-e-ceva-diferit%e2%80%9d

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.