Doi adolescenţi din Vaslui au devenit eroi după ce au salvat doi fraţi de la înec

0

Doi adolescenți de 15 ani din Vaslui au devenit eroi după ce au salvat doi fraţi de la înec. Doi copii de 7 și 9 ani au fost la un pas să piară în lacul din sat. Au fost scoși din apă la timp. Unul dintre adolescenții eroi a mers să sune la ambulanță, asta în timp ce amicul lui îi resuscita pe copii.

Cei doi frățiori au plecat să se scalde în râul Bârlad. La un moment dat, unul dintre ei a alunecat în apă și s-a lovit la cap. Fratele lui a sărit imediat să-l ajute, numai că nu știa să înoate. Amândoi au fost trași la fund de curenții puternici. Un alt băiat care se afla cu ei a strigat disperat după ajutor.

Alex și Alexandru, doi adolescenți de 15 ani, au auzit strigătele disperate de ajutor. Nu au stat pe gânduri și au sărit imediat să-i salveze pe cei doi copii. Până la venirea echipajelor medicale, Alexandru a început să le aplice imediat manevrele de resuscitare.

Copiii au fost transportați la spital, însă starea lor este una gravă.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz. Cei de la protecția copilului vor face și ei cercetări.

Sursa: http://www.romaniatv.net/doi-adolescenti-din-vaslui-au-devenit-eroi-dupa-ce-au-salvat-doi-fratiori-de-la-inec_482637.html

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.