O tigaie uitată pe foc a provocat un incendiu în Vaslui. Pompierii au intrat pe fereastră

0

13 Iul. 2019 12:19

Mihai Niculescu

O tigaie uitată pe foc într-un apartament din Vaslui a mobilizat echipajele de pompieri din oraș. Flăcările și fumul izbucnite din bucătărie au alarmat vecinii, care au solicitat intervenția pompierilor. Aceștia au intrat pe fereastră, pentru că proprietarul plecase de acasă.

Pompierii și Poliția au ajuns repede la fața locului, constatând că din apartament ieșea un nor de fum, relatează

„Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit în localitate, la blocul numărul 271, pentru stingerea unui incendiu la un apartament situat la etajul I al imobilului. La sosirea echipajului de pompieri, proprietarul apartamentului nu era acasă, iar ușa era încuiată. Doi servanți au pătruns în locuință folosind scara de fereastra. În interiorul apartamentului, incendiul se manifesta în bucătărie, proprietarul uitând o tigaie pe foc. S-a procedat la stingerea incendiului și evacuarea fumului. Nu au fost probleme deosebite”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, potrivit sursei citate.

Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/o-tigaie-uitata-pe-foc-a-provocat-un-incendiu-in-vaslui-pompierii-au-intrat-pe-fereastra-2695250

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.