Siminică din Vaslui, eliberat după ce ar fi încercat să violeze un consătean, umblă dezbrăcat pe ulițele satului |FOTO

0

12 Iul. 2019 12:42

Mihai Niculescu

Un bărbat din Vaslui a încercat să-și violeze un consătean, dar a fost lăsat în libertate de magistrați. De atunci, individul umblă noaptea dezbrăcat pe ulițele satului Plotonești, iar oamenii se tem pentru siguranța lor și a copiiilor, spunând că ar mai fi existat atacuri ale individului de 52 de ani.

Bărbatul în vârstă de 52 de ani, Siminică I. este cercetat penal pentru că, în urmă cu trei săptămâni, ar fi încercat să abuzeze sexual un bărbat din acelasi sat. Acum se dezbracă si umblă pe străzile din localitate, speriindu-si consătenii, arată

Două femei susțin că individul a pătruns în gospodării, peste una intrând în locuință, iar celeilalte izbindu-i ușa, în plină noapte.

„E un pericol pentru copii. Îi cheamă pe stradă pentru o bomboană”, reclamă o localnică din Plotonesti. Politia a confirmat că pe numele bărbatului este deschis un dosar penal, pentru o tentativă de viol, petrecută de curând.

„E un pericol pentru copiii din mahalaua noastră, la câte face el. Mie mi s-a izbit noaptea în ușă, iar peste Ana a intrat în casă. Pe Valerică l-a abuzat. E ceva de gândit la el”, spune persoana din Plotonesti care l-a surprins pe Siminică în câteva fotografii, defilând aproape gol, pe ulițele satului. Oamenii susțin că autoritățile au fost sesizate asupra acestui comportament al bărbatului, însă până acum, acesta nu a fost sancționat.

Există însă dosarul penal, care s-a deschis de curând pe numele lui

„A abuzat sexual un om din sat. A rămas toată lumea uimită. Nu s-a mai pomenit pe la noi ca un bărbat să aibă asemenea gânduri cu un alt bărbat. Noi credem că Siminică are o problemă psihică gravă și trebuie obligat să meargă la spital. Mai și bea până nu mai știe de el. Și are această obsesie sexuală, căci tot ceea ce face, cam legat de problema aceasta este. Normal că ne e frică, pentru că avem copii, sunt multe persoane care stau singure în sat, că nu mai au pe nimeni. Politia trebuia să îl ia si să îl ducă măcar la un Spital de Psihiatrie”, mai spun sătenii.

Cultură și Vacanțe

Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/siminica-din-vaslui-eliberat-dupa-ce-ar-fi-incercat-sa-violeze-un-consatean-umbla-dezbracat-pe-ulitele-satului-foto-2694349

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.