Bătrân de 84 de ani din Vaslui, arestat pentru agresarea sexuală a unei fetițe de opt ani

0

11 Iul. 2019 17:05

Mihai Niculescu

Loading...

Un bătrân de 84 de ani a fost arestat pentru agresarea sexuală a unei fetițe de opt ani, în Vaslui. Oroarea s-a petrecut în comuna Tutova, unde individul a ademenit-o pe fată cu cinci lei pentru o înghețată, iar actele obscene s-au consumat pe marginea drumului.

Individul de 84 de ani a fost prins chiar în timpul perversiunilor de către mai mulți șoferi, care l-au imobilizat și au chemat poliția.

Bătrânul și-a petrecut aproape toată ziua la magazinul din centrul comunei, urmărind în special copiii de scoală primară. Într-un final a ochit o fetită în vârstă de 8 ani, care venise la magazin pentru a-și cumpăra ceva dulce, relatează

Bătrânul de 84 de ani i-a promis că-i dă 5 lei, pentru o înghețată. Copila a acceptat, iar apoi l-a însoțit pe bărbat la marginea satului, unde acesta a dezbrăcat-o apoi a început să o atingă în zonele intime. Mai multi conducători auto au reușit să-l imobilizeze, iar o femeie a sunat la 112. Luni seara, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar miercuri dimineață, a fost arestat de magistrații Judecătoriei Bârlad.

Bani și Afaceri

Alte sporturi

Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/batran-de-84-de-ani-din-vaslui-arestat-pentru-agresarea-sexuala-a-unei-fetite-de-opt-ani-2693753

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.