Bătrân de 84 de ani din Vaslui, arestat pentru agresarea sexuală a unei fetiţe de opt ani. Scenele obscene s-au petrecut la marginea unui drum european

0

11 iulie 2019, 18:35

Bărbatul a fost imobilizat de câţiva şoferi care l-au observat în timp ce o pipăia în zonele intime pe fetiţa pe care o dezbrăcase. Totul s-a întâmplat la margine unui drum european intens circulat, în apropiere de localitatea vasluiană Tutova.

Loading...

Un bătrân de 84 de ani a fost arestat pentru agresarea sexuală a unei fetiţe de opt ani, în Vaslui. Oroarea s-a petrecut în comuna Tutova, unde individul a ademenit-o pe fată cu cinci lei pentru o îngheţată, iar actele obscene s-au consumat pe marginea şoselei (E581) intens circulate.

Individul de 84 de ani a fost prins chiar în timpul perversiunilor de către mai mulţi şoferi, care l-au imobilizat şi au chemat poliţia.

Potrivit martorilor, bătrânul şi-ar fi petrecut aproape toată ziua la magazinul din centrul comunei, urmărind în special copiii de scoală primară. Într-un final a ochit o fetită în vârstă de 8 ani, care venise la magazin pentru a-şi cumpăra dulciuri.

Bătrânul de 84 de ani i-a promis că-i dă 5 lei, pentru o îngheţată. Copila a acceptat, iar apoi l-a însoţit pe bărbat la marginea satului, unde acesta a dezbrăcat-o apoi a început să o atingă în zonele intime.

Mai mulţi conducători auto care au văzut scena au reuşit să-l imobilizeze, iar o femeie a sunat la 112.

Luni seara, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar miercuri dimineaţă, a fost arestat preventiv de magistraţii Judecătoriei Bârlad.

Sursa: http://adevarul.ro/locale/vaslui/batran-84-ani-vaslui-arestat-agresarea-sexuala-fetite-opt-ani-scenele-obscene-public-1_5d275534892c0bb0c656d1dc/index.html

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.