Case distruse de o tornadă devastatoare în Mirosloveşti, Iaşi

0

cu 18 minute in urma

iulie 6, 2019

Loading...

O tornadă puternică a distrus mai multe case în comuna Mirosloveşti din Iaşi, ieri, 5 iulie 2019. Acoperişurile unor case au fost luate pe sus, la fel ca şi unele garduri, cu tot cu temelie.

Totul s-a întâmplat, seara trecută, în jurul orei 19.30, în comuna Mirosloveşti. În numai câteva minute, comuna a fost lovită puternic de o furtună, iar oamenii au filmat inclusiv o formaţiune ce părea a fi o tornadă.

„A luat pe sus acoperișul a trei case, a pus la pamant copaci din radacina, garduri din temelie, stâlpi de electricitate, stocuri de furaje, tot ce a fost in cale a fost spulberat, o casa a fost distrusa in proportie de 80%”, a declarat un localnic pentru Observator.TV. Imaginile surprinse imediat după

care a lovit în Mirosloveşti, Iaşi, arată amploarea cu care natura a lovit. Mai multe case au rămas fără acoperişuri, iar una dintre ele a fost distrusă aproape în totalitate. Tornada din Mirosloveşti a fost atât de puternică încât inclusiv un stâlp de beton a fost pus la pământ, iar gardurile au fost luate pe sus cu tot cu temelie.

Potrivit primelor informaţii, cel puţin două persoane ar fi fost rănite în timpul furtunii.

Sursa: https://stiriest.ro/2019/07/06/case-distruse-de-o-tornada-devastatoare-in-miroslovesti-iasi/

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.