Sulsa si Liga de Est – scolile de campioni mondiali ale Vasluiului

0

18 iunie 2019

Ani de munca de antrenamente dure si sacrificii, rasplatite cu titluri mondiale, europene si nationale, din ce in ce mai dificil de numarat. Aceasta este cartea de vizita a practicantilor de Taekwon-Do din cluburile sportive vasluiene Sulsa si Liga de Est. Ca o recunoastere a meritelor acestei adevarate “generatii de aur” a sportului vasluian, primarul Vasile Paval a oferit celor doua cluburi “Trofeul Excelentei in Sport” iar antrenorilor si sportivilor, medalii de “Ambasador al Sportului Vasluian”.

Sambata, 15 iunie, la Primaria municipiului Vaslui a avut loc festivitatea de premiere a sportivilor si antrenorilor a doua cluburi sportive locale, Sulsa si Liga de Est, care, de-a lungul anilor, au adus sute de medalii de aur, zeci de titluri de campion si vicecampion mondial, european si national. A fost, probabil, cea mai mare densitate de campioni mondiali pe metru patrat din istoria Vasluiului, iar argumentul a fost oferit de sportivii prezenti, care au inceput, deja, sa uite cate titluri mondiale au castigat si cand. Pare o gluma, dar nu e. Intr-un sport atat de competitiv cum este Taekwon-Do-ul, cluburile conduse de Marius Ionicescu si Mihai Hondru au produs si continua sa produca pe banda rulanta campioni si vicecampioni mondiali.

Este motivul pentru care primarul Vasile Paval a acordat celor doua cluburi “Trofeul Excelentei in Sport” iar antrenorilor si sportivilor, medalii de “Ambasador al Sportului Vasluian”. “Sunt gesturi simbolice de recunoastere a meritelor dumneavoastra si ale sportivilor pe care ii antrenati (…). Mi-ati spus ca in fata mea sta acum cea mai buna echipa de seniori din lume; sunt coplesit de ce faceti pentru sportul vasluian, pentru Vaslui, si sunt sigur ca la zestrea de trofee pe care o aveti se vor adauga noi file”, a declarat primarul Vasile Paval.

Iata sportivii premiati in cadrul ceremoniei de sa

CS SULSA Vaslui

– Ionicescu Marius – Antrenor Emerit al Sportului;

– Filip Alexandru – Maestru Emerit al Sportului, medaliat cu aur la Campionatul Mondial Germania 2019;

– Toma Stefan – medaliat cu aur la Campionatul Mondial Germania 2019;

– Mocanu Rares – junior, m

edaliat cu aur la Campionatul Mondial Germania 2019.

CS LIGA DE EST Vvaslui

– Mihai Hondru – Antrenor Emerit al Sportului;

– Marcel Miron – Maestru Emerit al Sportului;

– Georgian Manea – Maestru Emerit al Sportului;

– Andra Gheteu – Maestru Emerit al Sportului;

– Stefan Fratian – Maestru Emerit al Sportului;

– Adelina Mihai – Maestru Emerit al Sportului;

– Mircea Hondru – Maestru Emerit al Sportului;

– Andrei Chiriac – Maestru Emerit al Sportului;

– Andrei Porgras – Maestru Emerit al Sportului;

– Maria Popa – Maestru al Sportului;

– Ana-Maria Haisan – Maestru al Sportului;

– Miruna Lupascu – Maestru al Sportului;

– Dragos Chiriac – Maestru al Sportului.

Primarul Vasile Paval i-a asigurat pe sportivi ca va continua sa le fie alaturi ori de cate ori vor avea nevoie de sprijinul comunitatii pe care o fac mandra si o promoveaza in intreaga lume. Mai mult, a spus primarul, municipalitatea va face tot posibilul ca, intr-un an, un an si cateva luni, una dintre fostele centrale termice dezafectate sa fie reabilitata si amenajata astfel incat sa poata fi folosita pentru antrenamentele sportivilor.

Romeo Cretu

Sursa: http://www.monitoruldevaslui.ro/2019/06/sulsa-si-liga-de-est-scolile-de-campioni-mondiali-ale-vasluiului.html

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.