Apel disperat la 112 al unei soţii batjocorite după ce soţul abia jurase în tribunal că se îndreaptă

0

cu 27 de minute in urma

iunie 18, 2019

Loading...

Un tânăr de 33 de ani, din Vaslui, cu un comportament foarte violent, şi-a batjocorit soţia în miez de noapte, după ce femeia a refuzat să întreţină cu el relaţii sexuale. Bărbatul abia scăpase de puşcărie, după ce i-a jurat femeii în tribunal că se îndreaptă, iar soţia l-a crezut şi a renunţat la solicitare.

Apel disperat la 112 al unei soţii batjocorite din Vaslui

O femeie din Soleşti, judeţul Vaslui, a sunat disperată la 112 în miez de noapte şi a spus printre lacrimi că soţul său a bătut-o şi violat-o, cerând ajutorul poliţiştilor.

Tânărul abia scăpase de puşcărie la sfârşitul lunii mai, tot pentru că o bătuse pe soţia sa. În ianuarie, femeia a obţinut un ordin de protecţie pe 3 luni, după o bătaie soră cu moartea, soţul ei a încălcat obligaţiile şi a bătut-o din nou în februarie, fiind arestat preventiv până în aprilie. După ce a fost eliberat din arest preventiv în aprilie, bărbatul a bătut-o din nou pe soţia sa, femeia înaintând instanţei o nouă cerere pentru un ordin de protecţie. În ziua procesului, pe 20 mai, femeia a anunţat că renunţă la solicitare, soţul jurând solemn că se va îndrepta. Acum, bărbatul este arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţia că şi-a violat soţia.

Sursa: https://stiriest.ro/2019/06/18/apel-disperat-la-112-al-unei-sotii-batjocorite-dupa-ce-sotul-abia-jurase-in-tribunal-ca-se-indreapta/

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.