La cãminul cultural- praznic, serbarea copiilor-anulatã!

0

La Tãcuta, primarul Florin Ionel a transformat cãminul cultural în Casã Prãznicarã.

INCREDIBIL…Un nou scandal mocneste la Tãcuta dupã ce serbarea de sfârsit de an a copiilor din localitate a fost mutatã, din cãminul cultural, în fiecare clasã, la cererea unei educatoare. Revoltati, pãrintii spun cã totul s-a amânat pentru ca, în incinta cãminului cultural, în ziua în care ar fi trebuit sã aibã loc serbarea copiilor, se va tine un praznic. Acum, tãcutenii se întreabã dacã clãdirea care ar fi trebuit sã adãposteascã evenimente culturale se va transforma în prãznicar. “Sunt aproape 200 de copii la Tãcuta si toti s-au pregãtit pentru serbare. În ultimul moment au fost anuntati cã serbarea se va tine în clasa fiecãruia din cauza unui praznic”, spun, revoltati, pãrintii copiilor din Tãcuta. De cealaltã parte, directorul Scolii din localitate spune cã a avut doar o discutie cu primarul pentru ca serbarea sã aibã loc în incinta cãminului cultural, dar a renuntat la idee în momentul în care a aflat de praznic.

Situatie incredibilã la Tãcuta, acolo unde serbarea copiilor de sfârsit de an a fost anulatã pentru o pomanã. Mai exact, astãzi, cãminul cultural din localitatea Tãcuta ar fi trebuit sã gãzduiascã serbarea de sfârsit de an scolar pentru cei peste 100 de copii, dar pe ultima sutã de metri, totul a fost anulat. Motivul: tot astãzi are loc înmormântarea socrului unei educatoare din localitate care a dorit ca pomana sã se desfãsoare în incinta cãminului cultural. Pentru copii s-a recurs la o solutie de avarie. Fiecare sã-si desfãsoare activitãtile de sfârsit de an în clasã. “La Tãcuta, cãminul cultural a fost transformat în prãznicar. Si asta pentru cã doamna educatoare Venera si-a înmormântat socrul în aceeasI zi în care s-a desfãsurat serbarea de sfârsit de an scolar si a dorit ca pomana sã se facã în cãminul cultural. Primarul a aprobat lucrul acesta si copiii au fost trimisi sã-si facã serbarea fiecare la clasa lui. Nimãnui nu i-a pãsat cã acei copii, aproape 200 la numãr, s-au pregãtit pentru acel moment si fiecare pãrinte si-ar fi dorit sã-si vadã copilul pe scenã. Se pare cã, la Tãcuta, alte interese primeazã si mai putin comunitatea. Sau, poate pentru asta a fost fãcut cãminul cultural, sã fie închiriat pentru praznice si pomeni”, spun, revoltati, pãrintii copiilor din Tãcuta.

Directorul scolii din Tãcuta, resemnat

Întrebat despre situatia de la Tãcuta referitoare la serbarea de sfârsit de an, directorul scolii spune cã a purtat doar o discutie cu cei din conducerea primãriei dar a renuntat sã facã si o cerere scrisã în momentul în care a aflat cã, în aceeasi zi cu serbarea, este programat si un praznic. “Am avut doar o discutie cu cei de la primãrie, dar nu am stabilit nimic concret. Nu am mai fãcut cerere scrisã pentru cã aflase de praznic si, la Tãcuta, se mai fac astfel de lucruri în cãminul cultural. Am fi fãcut serbarea de sfârsit de an afarã, dar vremea e extrem de capricioasã în ultima perioadã si ne-a fost teamã de o ploaie. Ca solutie salvatoare, la scoala din Tãcuta sunt douã clase goale si am organizat acolo serbarea copiilor”, spune directorul scolii. Altfel spus, directorul recunoaste faptul cã, ceea ce ar fi trebuit sã fie cãmin cultural si sã adãposteascã evenimente culturale s-a transformat în casã prãznicarã pentru doritori.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/la-caminul-cultural-praznic-serbarea-copiilor-anulata

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.