Un bărbat l-a ucis pe tatăl iubitei și a atacat-o pe femeie. Criminalul a chemat o vecină să-i arate ce a făcut, apoi a fugit

0

cu 49 de minute in urma

iunie 12, 2019

Crimă cu sânge rece în judeţul Vaslui. Un bărbat în vârstă de 35 de ani este bănuit că l-ar fi omorât pe tatăl iubitei lui, şi apoi a lovit-o cu bestialitate pe femeie în repetate rânduri.

După ce a comis cumplită faptă, suspectul a mărturisit cele întâmplate unei cunoştinţe cu care s-a întâlnit întâmplător pe stradă şi apoi s-a făcut nevăzut.

S-a predat însă mai târziu la poliţie, în judeţul Neamţ. Iubita lui a fost între timp transportată în stare gravă la spitalul din Huşi.

Femeia a muncit timp de câţiva ani în Italia, însă în urmă cu câteva luni s-a întors acasă, în localitatea Bărboşi, pentru a avea grijă de tatăl ei bolnav.

În casa lor s-a mutat şi iubitul acesteia, un bărbat de 35 de ani din judeţul Neamţ. Nimeni nu ştie deocamdată ce anume l-a împins să îşi atace cu atâta cruzime iubită şi pe tatăl acesteia.

Totul a ieşit la iveală marti seară, când, după o petrecere la grătar, bărbatul s-a întâlnit pe stradă cu femeia în casa căreia petrecuse ceva mai devreme, şi i-a mărturisit că a făcut ceva grav.

Localnic: „După ce au terminat grătarul, bătrânul și fiica au plecat acasă, el a rămas în curte şi a vorbit urât, a fost dat afară. Când a trecut nepoata la vale, el a zis: să te duci în sus, că am făcut o faptă gravă. A venit aici şi a găsit nenorocirea.”

Când a ajuns în casa celor doi, femeia l-a găsit pe bătrânul de 85 de ani fără suflare, iar pe fiica acestuia în agonie. Cu ultimele puteri, victima a reuşit însă să sune la 112, înainte ca altcineva să afle de cele întâmplate.

SAJ Vaslui: „Fiica bătrânului prezenta o fractură de femur şi alte plăgi tăiate, motiv pentru care a fost transportată la spitalul din Huşi pentru îngrijiri.”

După ce şi-a mărturisit fapta, suspectul a plecat cu maşina în judeţul Neamţ, acolo unde s-a şi predat.

Sorin Armeanu, procuror: „Avem de a face cu un omor, sunt suspiciuni pentru săvârşirea unei infracţiuni de tentativă de omor. Autorul s-a predat lucrătorilor de poliţie din Neamţ.”

Suspectul a fost adus marți seară la Vaslui pentru audieri şi a fost reţinut pentru 24 de ore. El este acuzat de omor şi tentativă de omor.

Sursa: https://stiriest.ro/2019/06/12/un-barbat-l-a-ucis-pe-tatal-iubitei-si-a-atacat-o-pe-femeie-criminalul-a-chemat-o-vecina-sa-i-arate-ce-a-facut-apoi-a-fugit/

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.