S-a dus pentru un EKG la spitalul din Vaslui, dar s-a ales cu fracturi și a intrat în comă. Medicii le-a spus fiicelor ei să se pregătească de ce e mai rău. Cum a fost posibil totul

0

Un nou caz șocant la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, acolo unde o femeie în vârstă de 77 de ani se zbate între viatã și moarte din cauza nepăsării cadrelor medicale, spun rudele acesteia.

Femeia, cu o patologie gravă, s-a internat la sfârsitul lunii trecute în unitatea sanitară, pentru un banal control la inimă. Fiicele acesteia au cerut asistentelor să le permită să-și îngrijească mama pe timpul spitalizării, însă nu au găsit înțelegere. În a cincea zi de spitalizare, în timp ce încerca să închidă geamul din salon, bătrâna a căzut și și-a rupt mâna și piciorul stâng, complicații care i-au agravat starea de sănătate.

Deși incidentul a avut loc la primele ore ale dimineții, femeia a fost consultatã de un medic ortoped abia seara, după aproape zece ore de chin și suferintă, și asta doar dupã insistențele fiicelor ei. Tratată cu nepăsare, starea de sănătate a femeii s-a agravat și mai mult, iar a doua zi și-a pierdut cunoștința, fiind transferatã pe secția ATI, unde zace și acum inconstientă. Familia acesteia a fost sfătuită să se pregătească de ce e mai rău, pentru că niciun medic din țară nu riscă sã intre în sala de operație cu o pacientă atât de bolnavă.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/locale/s-a-dus-pentru-un-ekg-la-spitalul-din-vaslui-dar-s-a-ales-cu-fracturi-si-a-intrat-in-coma-medicii-524983.html

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.