De Ziua comunei, autorităţile din Bălteni au ţinut să felicite perechile din comună, care au împlinit în acest an 50 de ani de căsnicie

0

cu 19 minute in urma

iunie 12, 2019

Cuplurile longevive din Balteni au fost sarbatorite de ziua comunei. Acestea au primit din partea primarului Relu Braşoveanu câte o diplomă de apreciere, flori şi cuvinte frumoase, dându-le exemplu pentru tânăra generaţie.

A urmat un amplu spectacol artistic, la care au răspuns invitaţiei o serie de invitați speciali.

Cap de afiș a fost Fuego, care a reușit să adune multă lume pe terenul de fotbal din localitate.

Pe scenă au mai urcat Adriana Ochișanu, Nadia Duluman, Lili Ciortan, Crina Nedelcu, sărbătoarea încheindu-se noaptea târziu.

”Suntem bucuroși că vremea ține cu noi, avem adunare frumoasă, cu multă lume. Avem și cu ce ne lăuda. Avem șapte proiecte în derulare. Avem o școală în construcție, cu opt săli de clasă, o școală cu patru săli în localitatea Bălteni Deal. Mai avem alimentare cu apă la satul Chetrești și modernizare drumuri pe o lungime de 4,5 km. Mai avem în reabilitare dispensarul medical și modernizăm iluminatul public. În lucru mai avem încă două proiecte, legate de aducțiune gaz metan și modernizare drumuri”, a spus primarul Relu Brașoveanu.

Ziua comunei Bălteni s-a aflat la cea de a XI-a ediţie.

Sursa: https://stiriest.ro/2019/06/12/de-ziua-comunei-autoritatile-din-balteni-au-tinut-sa-felicite-perechile-din-comuna-care-au-implinit-in-acest-an-50-de-ani-de-casnicie/

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.