O nouã spargere în Bârlad: hotii în libertate, politistii total depãsiti! (FOTO, VIDEO)

0

ÎNCÃ UN JAF.. Spargeri pe bandã rulantã la Bârlad. De data aceasta este vorba despre a patra loviturã pe care o dau hotii într-un singur an, desigur, fãrã sã fie prinsi. Spargerea a fost datã în toiul noptii trecute, de cãtre patru hoti, dar din fericire a fost ratatã! Tâlharii au venit foarte bine pregãtiti, acestia au spart cu târnãcopul un perete pentru a intra în incinta casei de amanet! Declansarea alarmei i-a speriat, asa cã hotii au apucat sã fure doar dispozitivul de stocare a imaginilor de pe camerele de supraveghere a sistemului cu circuit închis din casa de amanet. Aceasta este a patra loviturã datã de hoti, în decursul unui an de zile. Prima a fost la SC Vanbet SRL Banca, de unde anul trecut hotii au furat un seif cu circa 800 000 de lei, iar ultimele trei au avut loc în Bârlad, în ianuarie, februarie si acum pe 10 iunie, în jurul orelor 00:30. În toate jafurile comise, politistii bârlãdeni nu au încã niciun rezultat concret al cercetãrilor, desi au înregistrãrile de pe camerele de supraveghere. În schimb, spun mereu cã au un cerc de suspecti! Suspectii îsi vãd de jafurile lor, ridiculizând munca de cercetare a procurorilor si politistilor bârlãdeni, a cãror rezultate existã, dar lipsesc cu desãvârsire!

La Bârlad se înmultesc spargerile, unde seifurile pline cu bani reprezintã principala tintã a hotilor. Dupã ce sediul societãtii de împrumuturi CAR „Podul Înalt” din Bârlad, din zona Stadion, a fost spart în noaptea de 29/30 ianuarie, în numai 26 de secunde, si s-a furat seiful cu 13 000 de lei, în noaptea de 26/27 februarie, a fost spart sediul firmei Urgent Cargus, sucursala Bârlad. Trei bãrbati cagulati, care au fost surprinsi de camerele de supraveghere ale firmei, au intrat în vitezã în sediu si au plecat cu seiful plin cu bani. Dupã numai câteva minute, au revenit si au luat un sac cu pachete, în care au început sã umble si sã fure din ele, dar numai ce au considerat cã ar fi obiecte de valoare. Asta dupã ce, anul trecut, la SC Vanbet SRL Sãlcioara (comuna Banca) s-a furat un seif cu peste 800 000 de lei, pe care hotii l-au aruncat de la etaj, apoi l-au luat în spinare si au fugit de sub nasul paznicilor de la Vanbet! Politistii bârlãdeni au preluat imaginile de pe camerele de supraveghere, precum si imaginile camerelor de supraveghere din toate zonele unde s-au dat spargerile, dar de atunci si pânã acum tot cerceteazã si au doar un cerc de suspecti, fãrã nimic concret! Si iatã cã cercul de suspecti a mai dat o loviturã!!

Hotii, loviturã dupã loviturã!

Vãzând cât de „priceputi” sunt politistii bârlãdeni, hotii au mai dat azi noapte o loviturã, la Casa de Amanet si Schimb Valutar ROCRI din zona Stadion. În jurul orelor 00:30, patru bãrbati, dupã cum spun surse din rândul anchetatorilor, cu fete neacoperite, au spart usa unui atelier de reparatii TV, din spatele Casei de „Amanet si Exchange” Rocri Bârlad. Cum prin fatã nu aveau nici o sansã sã intre, pentru cã zona este centralã si mai este si întesatã de camere de supraveghere, indivizii au gãsit o altã solutie. Au intrat prin spate, au fortat usa si au început sã spargã peretele holului care dã în interiorul casei de amanet. Au muncit serios cu târnãcoapele, au gãurit peretele si au intrat târâs în casa de amanet. În interior se afla un seif cu bijuterii si mai multe sume de bani, atât în lei cât si în valutã. Spre disperarea hotilor, a început sã sune alarma când au pãtruns în incinta casei de amanet si au înteles cã vin agentii de la firma de securitate! Au smuls dispozitivul care stoca imaginile de pe camerele de supraveghere si au dispãrut, inainte de a veni cei de la firma de securitate. A fost doar un singur agent ce s-a uitat pe geamul din fata Casei de Amanet, a vãzut cã nu-i nimeni în incintã si a plecat! Dacã ar fi stiut hotii cã vine doar unul singur si fãrã politie dupã el, îsi vedeau linistiti de … jaf. „Apelul la 112 a fost la ora 6:03, fiind fãcut de o persoanã care lucreazã la atelierul de reparatii televizoare, de unde s-a spart usa si s-a încercat pãtrunderea prin efractie în casa de amanet. Nu s-a luat nimic din seif, nu existã pagube deocamdatã. S-a deschis un dosar penal în care se fac cercetãri pentru identificarea autorilor”, a precizat Bogdan Gheorghitã.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/o-noua-spargere-in-barlad-hotii-in-libertate-politistii-total-depasiti-foto-video

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.