Viata Biancãi atârnã de un fir de atã..Voi, oamenii cu suflet mare, o puteti ajuta! (FOTO)

0

SPERANTA ESTE LA VOI… Stiti cât poate costa viata unui copil de sase ani? 80 000 de Euro! Cel putin, acesta este „pretul” pe care l-au stabilit medicii unei clinici din Istanbul, care au analizat cazul fetitei bolnave de Sindromul Hodkins, din satul Rusi, comuna Puiesti. Acestia au dat asigurãri cã micuta Beatrice Stefania Dumbravã are sanse de aproape 100% vindecare dacã va efectua un transplant de celule stem, estimat la valoarea de 80.000 de euro. Suma este fabuloasã si imposibil de adunat de cãtre bunica micutei în grija cãreia a rãmas dupã ce pãrintii au abandonat-o în urma divortului. Din nou salvarea se aflã în mâinile oamenilor cu suflet bun, care vor dori sã o ajute pe Beatrice. Au mai fãcut-o odatã, când fetita a ajuns în Turcia pentru investigatii si confirmarea diagnosticului. Speranta bunicii si a copilei, deopotrivã este ca oamenii inimosi sã nu le lase la greu nici de aceastã datã.

Beatrice Stefania Dumbravã, fetita abandonatã de pãrintii biologici dupã ce s-au despãrtit, este crescutã de bunica maternã într-un sat uitat de lume si se luptã sa trãiascã …. Se zbate între viatã si moarte, se chinuie cu boala nemiloasã: cancerul! Acum mai bine de un an si jumãtate a fost diagnosticatã cu Sindromul Hodkins, o formã rarã de cancer. A urmat un an de citostatice în zadar, un an de strigãt de durere, dar viata fetei depinde de o sumã mare de bani. Singura sansã a ei este sã meargã în Turcia, unde medicii spun cã are aproape 100% sanse de vindecare, sanse sã îsi reia copilãria! Beatrice are nevoie de un transplant autolog de celule stem si facem alãturi de bunica ei, Cristina Anghel, un apel din suflet, sã ajutati puiul ei sã traiascã!

Povestea micutei Beatrice Dumbrav ã !

Astãzi, înainte cu o zi de Înãltare, vã mai prezentãm odatã drama prin care trece Beatrice, un pui de om de doar 6 anisori, diagnosticatã cu Sindrom Hodkins. Este din Puiesti, sat Rusi, o creste bunica ei, Cristina Anghel, cãci pãrintii au ales sã se despartã … atât ei, cât si de micuta noastrã care a fost diagnosticatã la Iasi cu acestã boalã cruntã! Ea stie doar cã e rãcitã si cã….. într-o zi, îi va creste iar perisorul, se agațã cu mânuțele de piciorul bunicii, pe care o strigã mamã si o întreabã de ce a ales-o Dumnezeu pe ea sã fie bolnãvioarã? Bunica nu mai are lacrimi, i-au secat odatã cu noptile cât i-a stat la cãpãtâi si numãrând picãturile din perfuzorul de chimioterapie care curge de mai bine de un an în trupul micutei Bia!

Împreunã cu Carmen Suciu, presedinta Asociatiei „Nascutã Înger”, ne-am propus sã o ajutãm, mai întâi de toate cu investigatiile medicale, suportate financiar de Mihai Tãrâtã din Piatra Neamt, iar apoi sã demarãm ceva, acel ceva care sã mai salveze o viatã! În urma investigatiilor efectuate pentru micuta din Puiesti, o comisie de oncologi din Istanbul a hotãrât cã este aptã de transplant autolog (celule stem) si o asteaptã un drum lung, dar nu imposibil! Nimic nu e imposibil când în joc este viata unui copil. Pentru sindromul de care suferã Beatrice, un spital din Turcia i-a dat sanse de recuperare conform protocolului de mai jos! Costurile sunt colosale, circa 80 000 de euro, prima facturã reprezentând doar procedurile de chimioterapie pre transplant celule stem, dar noi oamenii putem face minuni, nimic nu e prea mult atâta timp cât avem o mizã comunã: Beatrice! Timpul nu îi mai este prieten copilei! În prima fazã are nevoie de circa 30.000 euro, sumã necesarã curelor de chimio, pre/transplant autolog, a sederii pe teritoriul statului turc mai mult de trei sãptãmâni, bilete de avion, cazare! Haideti sa salvãm o minune de copil!

Cine doreste sã o ajute, poate dona în conturile urmãtoare:

RO02BACX0000001846427000 în lei sau RO45BACX0000001846427002 în euro, deschise la UniCredit Bank pe numele Anghel Ana Maria.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/viata-biancai-atarna-de-un-fir-de-ata-voi-oamenii-cu-suflet-mare-o-puteti-auta-foto

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.