LIVE TEXT: A început votarea pentru alegerile europarlamentare și pentru Referendum! Aici puteți urmări pas cu pas desfășurarea acestora!

0

A INCEPUT În județul Vaslui a început procedura de vot la alegerile pentru Parlamentul European. Alegătorii sunt așteptați la urne pentru a-i desemna pe cei 33 de reprezentanți ai României în Parlamentul European, dar și pentru a vota la referendumul național consultativ convocat de președintele Klaus Iohannis pe teme legate de Justiție. Alegătorii vor primi trei buletine – unul pentru alegerile europarlamentare și două pentru referendum. Introducerea unui buletin de vot în altă urnă decât cea destinată nu atrage nulitatea acestuia.

În confruntarea electorală au intrat candidați din partea PSD, Alianța 2020 USR PLUS, Partidul Pro România, UDMR, PNL, ALDE, Partidul PRODEMO, PMP, Partidul Socialist Român, Partidul Social Democrat Independent, Partidul România Unită, UNPR, Blocul Unității Naționale – BUN. În competiție sunt și trei candidați independenți – Gregoriana-Carmen Tudoran, George Nicolae Simion și Peter Costea.

Potrivit ultimei informări a AEP, numărul total de cetățeni cu drept de vot înscriși în Registrul electoral la 31 martie în județul Vaslui este de 414. 957. Până la această oră, conform site-ului bec.ro, la votare s-au prezentat pentru alegerile europene 2.38% (9.902), iar pentru Referendum 1,99% (8.260).

Pe site-ul nostru puteți urmări pas cu pas desfășurarea procesului de votare, declarațiile principalilor factori politici la urne, contestații depuse și rezolvarea lor, incidente etc.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/live-text-a-inceput-votarea-pentru-alegerile-europarlamentare-%c8%99i-pentru-referendum-aici-pute%c8%9bi-urmari-pas-cu-pas-desfa%c8%99urarea-acestora

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here