Mergi la vot. Votează Alianța 2020 USR PLUS!

0

Este ultima zi a campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare. Sâmbătă, la ora 6:59 de dimineață, toate panourile electorale trebuie eliminate, toate partidele trebuie să își înceteze activitatea electorală, iar cetățenii se vor afla la 24 de ore de la primele alegeri desfășurate în ultimii 2 ani.

Îndemnul nostru este fără ambiguitate: votați Alianța 2020 USR PLUS pentru alegerile europarlamentare și doi de Da la referendumul național.

Lista noastră de candidați cuprinde persoane capabile să reprezinte interesele vasluienilor și românilor și, pentru prima dată, doi vasluieni în primii zece candidați. Referendumul reprezintă un mesaj puternic că toți oamenii trebuie să răspundă în fața legii, inclusiv politicienii, de aceea validarea referendumului este esențială pentru sănătatea democrației și continuarea drumului european început în 2007.

Alegerile europarlamentare reprezintă primul test pe care îl dăm la 2 ani de la preluarea guvernării de către o grupare coruptă și fără scrupule. Fără nici un dubiu, aceste alegeri vor marca viitorul României – Vrem să trăim într-o țară europeană, fără hoție, fără corupție și fără penali în funcții publice? Sau vrem să o luăm pe un drum spre care am fost duși timp de 50 de ani și care a marcat societatea românească?

Alianța 2020 USR PLUS este singurul competitor electoral care a demonstrat dedicare totală pentru parcursul european al României – fără blaturi politice, fără înțelegeri subterane cu alte partide. Suntem cetățeni obișnuiți care până de curând nu au mai făcut politică, dar care au influențat deja politica din România și care au demonstrat că politica trebuie să se facă în interesul cetățenilor, nu în interesul partidului.

Întotdeauna am spus că intrăm într-un maraton pentru a schimba România, nu într-o cursă de viteză. Avem nevoie de schimbare în multe domenii, dar la fel ca în orice proiect, primii pași sunt cei mai importanți.

Pe 26 mai parcurgem primii pași într-un nou maraton.

Fără hoție ajungem departe – acesta a fost sloganul nostru de campanie și unul dintre principiile după care ne-am ghidat și ne vom ghida în continuare. Îi așteptăm alături de noi pe toți vasluienii care cred în acest principiu.

Pe 26 mai, votăm Alianța 2020 USR PLUS, votăm de 2 ori DA la referendum.

MATERIAL DE PROPAGANDĂ ELECTORALĂ.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.