Mihai Botez: O șansă istorică pentru Vaslui!

0

Alegerile de pe 26 mai și referendumul național se apropie. Ultimile săptămâni au fost marcate de retorica otrăvită a partidelor corupte, prezente în fața electoratului cu aceeași candidați care nu au făcut nimic în ani întregi.

Am intrat în Parlament în decembrie 2016 și am ajuns să fiu singurul parlamentar de opoziție. Alături de colegii mei, luptăm în fiecare zi cu politicieni corupți, legi proaste și înțelegeri subterane între partidele care nu mai au legătură cu cetățenii. Am învățat multe și suntem conștienți că avem în fața noastră un maraton. Am demonstrat că județul Vaslui poate să facă o schimbare, 30.000 dintre cetățeni semnând pentru inițiativa cetățenească Fără Penali în Funcții Publice.

Alegerile europarlamentare sunt mai importante decât credem. Aproape 70% din legile care se aplică în România provin de la instituțiile europene. Este important ca în crearea acestor legi, cuvântul unor europarlamentari pregătiți să fie auzit.

Suntem o alianță electorală de două partide care vor să reformeze România și să o scape de hoție. Suntem Alianța 2020 USR PLUS, singura alianță care oferă o alternativă la vechile partide și care vine în fața dumneavoastră cu soluții. Suntem singurul competitor electoral care vine în fața vasluienilor cu 2 candidați locali – Dragoș Tudorache și Ramona Strugariu – doi candidați al căror avantaj este competența și experiența în instituții europene.

Județul Vaslui poate și merită mai mult decât clanurile de politicieni care l-au ținut în sărăcie completă. Îmi exprim totala convingere că ultimii 2 ani de guvernare PSD-ALDE au deschis ochii multora dintre cei care au crezut în promisiunile, nici acum îndeplinite.

Un vot pentru USR PLUS și pentru cele două întrebări ale referendumului reprezintă șansa noastră să ne menținem pe un parcurs proeuropean, în care toți oamenii, inclusiv politicienii, sunt responsabili în fața legii, precum și o oportunitate să avem 2 reprezentanți în Parlamentul European.

Fac un apel la toți vasluienii care doresc să trăiască într-o Românie fără penali și fără hoție și care vor să aibă un trai decent, aici, în județul Vaslui.

Avem în fața noastră o șansă istorică pentru județul Vaslui. Vom profita?

MATERIAL DE PROPAGANDĂ ELECTORALĂ.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.