Reacţia preşedintelui Federaţiei Naţionale a Poliţiştilor, despre imaginile în care doi poliţişti lovesc un bărbat

0

Imagini incredibile cu doi poliţişti care snopesc în bătaie un bărbat au fost suprinse de camerele de supraveghere din comuna Pochidia, judeţul Vaslui. Pe înregistrare se vede cum unul dintre agenţi coboară din maşină şi îl loveşte cu pumnul pe bărbat.

Deşi acesta nu ripostează, ambii poliţiştii sar pe el şi încearcă să-l puna la pământ. Apoi, îl încătuşază. Individul a ajuns la Poliţia din Bârlad, de unde a fost dus apoi la spital. Medicii l-au diagnosticat cu „Traumatism cranio-facial cu pierderea cunoştiinţei”.

Culmea este că, după această intervenţie, poliţiştii au făcut plângere pentru ultraj, scrie vremea nouă.ro. Scandalul a pornit după ce oamenii legii au fost chemaţi să aplaneze un scandal, în care era implicat bărbatul.

Florin Vîlnei, preşedintele Sindicatului Poliţiştilor îi apără pe cei doi agenţi şi spune că aceştia au acţionat corect, iar asta pentru că în ţara noastră poliţiştii trebuie să lupte cu infractorii şi evită să folosească armamentul din dotare, deşi procedurile prevăd folosirea lui.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/locale/reactia-presedintelui-federatiei-nationale-a-politistilor-despre-imaginile-in-care-doi-politisti-521001.html

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here