Cel mai bun elev de clasa a IX-a, la proba practică a Olimpiadei Naționale de Fizică, este bârlădean

0

13 mai 2019

Cosmin Croitoriu, elev în clasa a IX-a B la Colegiul „Gheorghe Roșca Codreanu”, a obținut cel mai mare punctaj la proba practică a Olimpiadei Naționale de Fizică, desfășurată între 3 și 7 mai, la Târgoviște.

Elevul, singurul calificat din liceul său la faza națională a Olimpiadei de Fizică, a obținut 19 din 20 de puncte la proba practică. Această performanță a fost remarcată de Societatea Română de Fizică, ce i-a acordat medalia de argint.

Cosmin Croitoriu este pregătit de profesoara Ecaterina Angheluță, cu care studiază fizica nu doar la clasă, ci și la Centrul de Excelență.

„Este un copil pasionat de fizică, un elev foarte bun, ambițios, care a participat și anul trecut la Olimpiada Națională de Fizică. Medalia de argint a Societății Române de Fizică este, incontestabil, recunoașterea muncii depuse și a prestației deosebite la proba practică, unde s-a situat pe primul loc între elevii de clasa a IX-a cu care a concurat” , ne-a declarat prof. Ecaterina Angheluță. (Mihaela NICULESCU)

Sursa: http://estnews.ro/2019/05/13/cel-mai-bun-elev-de-clasa-a-ix-a-la-proba-practica-a-olimpiadei-nationale-de-fizica-este-barladean/

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here