Ultimele cuvinte ale lui Tudorel Toader înainte de “execuţia” politică

0

Astăzi, la 11:08

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader părea să se fi resemnat încă de dimineață şi să accepte remanierea. În stilul deja caracteristic, Toader a postat un mesaj scurt pe pagina sa de Facebook, în care insinuează că ar fi o victimă.

“Nu este timp pentru a răspunde tuturor dezinformărilor”, a scris Tudorel Toader pe Facebook, fără a posta şi cunoscutul PS: “Acest mesaj va fi şters într-o oră.”.

Liderii PSD au tranşat ulterior soarta lui Tudorel Toader. Comitetul Executiv al partidului a votat pentru retragerea sprijinului politic acordat ministrului Justiţiei.

Premierul Viorica Dăncilă a votat în favoarea acestei decizii, cu toate că a avut un discurs echilibrat la adresa lui Tudorel Toader, potrivit Realitatea TV.

Singurul care s-a opus a fost liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

Potrivit surselor Realitatea TV, în locul lui Tudorel Toader va fi propus Eugen Nicolicea, unul dintre cei mai vocali apărători ai modificărilor aduse legilor Justiţiei.

Mai e viata si in avocatură,aici poti sa vorbesti mult si fara rezultat

17 Apr 12:27

Dacă nu faci parte dintr-o formațiune de luptă,mai bine te duci la psecuit.Cum .domnule, ai puterea sa rezolvi abominabilele abuzuri impotriva linsatului mediac ,dl Dragnea si ministrul scrie pe blog :„Așteaptă-mă ca viu ,așteaptă-mă ca viu ”.Ca nu a dat OUG promise e una ,dar ditamai profesorul ,nu a convins occidetul ca nu e coruptia fapta de a sti ca doua angajate de la primărie lucrau la partid/?Si nici ca legislatia era gestapoistă ,inventată de dl Ponta si ai lui să cucereasca puterea ca in feudalism ,prin decapitari cu sprijinul justiție aservite ?Atunci ce mai vrea,mentinerea dezbinării ?Poate se face avocat !

Să fie tinut de milă,când interesul de stat e superior ?

17 Apr 12:24

17 Apr 12:10

Si la Robert Cazanciuc,constiinta trece prin stomac.

17 Apr 12:08

Ai intrat in mocirla bolsevica.Cand nu mai are nevoie de tine vei fi extras ca o masea stricata.Fereste-te de bolsevici cand iti fac daruri.

Sursa: https://www.realitatea.net/ultimele-cuvinte-ale-lui-tudorel-toader-inainte-de-executia-politica_2187864.html

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here