Dragnea, legat de remanierea lui Toader: Doamna premier speră să se rezolve într-o zi, două/ Liderul PSD nu are o soluţie dacă Nicolicea va fi respins de Iohannis

0

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri că Viorica Dăncilă speră ca problema remanierii lui Tudorel Toader să se rezolve în cel mult două zile, în sensul ca preşedintelee să nu se opună noii propuneri, dar dacă nu se întâmplă altfel se va lua o decizie în coaliţie.

Dragnea, legat de remanierea lui Toader: Doamna premier speră să se rezolve într-o zi, două

“Doamna premier a spus că ar vrea şi speră să se rezolve într-o zi- două, să îi trimită preşedintelui propunerile şi să depună jurământul”, a declarat Liviu Dragnea.

În cazul în care preşedintele va refuza propunerea PSD, Dragnea a spus: “Ne vom întâlni din nou în coaliţie şi vom lua o decizie. Vom lua o decizie atunci”

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că îl va suna pe şeful statului şi speră ca acesta să înţeleagă că decizia de demitere a lui Tudorel Toader este una politică şi să accepte noua propunere, în persoana lui Eugen Nicolicea.

Pe de altă parte, liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, după şedinţa CEx, că ”aşa cum se profilează lucrurile”, crede că va fi o restructurare a Guvernului, nu o remaniere, astfel încât să nu fie necesar acordul preşedintelui Klaus Iohannis, ci doar aprobarea Parlamentului.

astăzi, 17:55

astăzi, 17:47

astăzi, 17:45

astăzi, 17:43

astăzi, 16:39

astăzi, 16:27

astăzi, 15:57

Sursa: http://www.mediafax.ro/politic/dragnea-legat-de-remanierea-lui-toader-doamna-premier-spera-sa-se-rezolve-intr-o-zi-doua-liderul-psd-nu-are-o-solutie-daca-nicolicea-va-fi-respins-de-iohannis-18088740

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here