Accident cu două mașini, pe marginea barajului de la Pușcași. O persoană a fost rănită

0

15 aprilie 2019

Un șofer imprudent a ajuns la spital, duminică, în urma unui accident petrecut pe drumul național DN 2F Vaslui – Bacău, după ce a încercat să intre, fără să se asigure corespunzător, într-o parcare de pe marginea barajului Pușcași. Pe lângă rănile suferite, conducătorul auto s-a ales și cu o amendă de 580 de lei și trei puncte de penalizare.

Superficialitate în conducere l-a costat destul de scump pe un șofer de 55 de ani, din municipiul Vaslui. Aflat la volanul mașinii sale, bărbatul a încercat să părăsească drumul național DN 2F într-o parcare de pe marginea barajului de la Pușcași, moment în care a fost lovit în plin de un alt autoturism, condus regulamentar de un tânăr de 20 de ani, din Laza, care era implicat într-o depășire regulamentară. În urma impactului, șoferul de 55 de ani a rămas blocat pentru puțin timp în mașina sa, însă fără a fi nevoie de echipajul de descarcerare al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui.

Accidentul nu a fost cu persoane încarcerate. În schimb, bărbatul de 55 de ani, diagnosticat cu policontuzii, a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă și transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui”

, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Polițiștii vasluieni l-au sancționat pe șoferul vinovat cu trei puncte de penalizare și patru puncte de amendă, în valoare de 580 de lei, pentru neasigurarea corespunzătoare la schimbarea direcției de mers.

(Ionuț PREDA)

Sursa: http://estnews.ro/2019/04/15/accident-cu-doua-masini-pe-marginea-barajului-de-la-puscasi-o-persoana-a-fost-ranita/

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here